meyconi
Član
Stigao filter, hvala!!!!paorpaor je napisao(la):To ne da je puno nego hoce da te oderu. Dam ti broj na PP da bitas mozda bude dosta jeftinije,a kvalitet vrhunski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stigao filter, hvala!!!!paorpaor je napisao(la):To ne da je puno nego hoce da te oderu. Dam ti broj na PP da bitas mozda bude dosta jeftinije,a kvalitet vrhunski.
Dobra makina, koje god , rs, i koliko si dao para za tu masinu ? Stvarno lepo izgleda.markanNo1 je napisao(la):pozdrav drustvo ,kod mene je MF 6150 ali je taj filter isti dali se taj ulozak menja ili samo pere ,taj sa slike 21A
Al ja nemam izgleda taj sto vi imate , a zasto ja nemam taj sa uloskom?kiraj je napisao(la):Fiter sto si ti menjao imamo i mi na nasim traktorima vidi sliku 20 pozicija 2.
Jel to ovaj lepotan...markanNo1 je napisao(la):10 god. star 2000 r.sati rodjak mi ga uzeo u njemackoj u dvoristu 25000 e
Post je spojen: [time]1257867904[/time]_________________________________________________
Odličan traktorklosar1 je napisao(la):kupljen tacno za 7000 ima jos kasika za stajsko djubre i 80 godiste