pole
Član
Malinari potrebna mi je pomoć.
Ja se bavim povrćem (proizvodnjom i exportom) ali mi se javio Rus da mu je potrebna Malina.
Potrebno je svaki dan( dok god je ima) 2.000kg sveže maline visokog kvaliteta u ambalaži 125gr, 250gr, 500gr.
Malina se šalje svaki dan avionom za Moskvu.
Može li mi neko pomoći i preporučiti nekog proizvođača, udruženje(zadrugu) ili hladioničara za saradnju, tražim poštenog čoveka a ne bitangu kao što sam pročitao u ovoj ali i ostalim temama da ih ima.
Ne razumem se u Maline uopšte tako da je stvarno bitno da sarađujem sa poštenim ljudima da nebi upropastio mogućnost da se izvozi Srpsko zlato.
Zahvaljujem svima koji dobronamerno posavetuju.
Poznajem nekolikao malinara iz Valjeva ,N. Sada ,Zajecara ...Koi imaju polku i hertge sorte ..to bi vam sigurno odgovaralo po kvalitetu ..al mozda bi se dnevno moglo skupiti do 500 +? kg Ako je interesantno javi se ........ A koja bi cena bila 2 eura je premalo za takav dodatni Aganzman....
@ peto 1
Nema svrhe da se prepucavamo ....? neznam nista o cudnim zakljuccima ovo sto si postavio to je ulog i radovi koje sam do videnog dana uradio slicno se nastavilo do danasnjeg dana.
Skupi slike al moje parcele (Ne i komsijine koj sam postavljao ) i uporedi ih sa slikama koje cu u nedalju postavit pa se uveri ... VERUJ MI NIKAD MI NIJE TREBALO TUDE PERJE.....
Poslednja izmena od urednika: