Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni cena od 207 din. za malinu sasvim ok.Kome je malo,moraće da počne ponešto da radi sam u malinjaku a ne da plaća radnike za svaki posao od vezivanja pa do kraja berbe,dok on glumi velikoga gazdu, pa mu možda ostane i više novca.Prošla su vremena kad se sa 20 ari maline moglo živeti celu godinu što je takođe bilo nerealno.A u vezi tvojih saveta za vođenje ljubavi nemam nikakav komentar,verujem da ono za saginjanje i meškoljenje govoriš iz iskustva pa nemam razloga da sumnjam u to zemljačino i sugrađanine.Samo..cisto da znate.. da je cena od dvesta dinara ....... J.A.D.N.A. A vi se mucite i dalje za dzabe i tapsite te tiranine po ramenima. I treba da vas j... Ako,samo se sagnite. Ne boli puno,samo se promeskoljite.
- - - - - - - - - -
Da,i kad bude hteli da uzmu pola vase muke u svoje vec prepune dzepove,vi - kleknite. Bice sve ok. Nije cudo,svi su junaci na Kosovu izginuli.
Ne traže ništa a koliko daju nemam pojma.Koliko traze za polanu i gde se ona odkupljuje?
koliko znam neki polanu plasiraju u markete,dobijaju za nju 260-280 a marketi za 400 I vise je prodaju u svezem stanju.skoro sam gledao covek stavio kap po kap,topove a I mrezu da padnes sta je napravio I koji prinos I kvalitet postize,a branje sve do slane a sve daje za marketeKoliko traze za polanu i gde se ona odkupljuje?
E kamo lepe srece da svi mi imamo tako siguran plasman za 260 kao taj covek meni bi bio dovoljan jedan marketkoliko znam neki polanu plasiraju u markete,dobijaju za nju 260-280 a marketi za 400 I vise je prodaju u svezem stanju.skoro sam gledao covek stavio kap po kap,topove a I mrezu da padnes sta je napravio I koji prinos I kvalitet postize,a branje sve do slane a sve daje za markete
Za polanu imas otkupa gde god hoces posto je konzumna roba, 80% se prodaje kao sveza i zato je i naj vise trazena. Ako ti se isplati doteraj je kod mene posto vrsim otkup Polane. Za sve koji imaju polanu, slobodno mogu me kontaktirati posto vrsim otkup ovogodisnjeg roda 060/6603282.Koliko traze za polanu i gde se ona odkupljuje?
Nije tema ali ako bude smetalo neka administratori izbrišu
Danas sam prošao kroz Zminjak(mačva) i video sam pored outa na jednom otkupnom mestu istaknuta pored puta krupnim slovima CENA KUPINE 120 din. Kod mene je pre 2 dana bila 100 dinara, koliko će sutra biti videćemo.
Za vikend sam bio kući i ovaj vreli talas je odradio sveje, sunčana strana je poprilično ispečena, dok severna ne oseća. Na ovim danima ni navodnjavanje nije moglo puno da pomogne. Valjda će to konpezovati cena
Meni cena od 207 din. za malinu sasvim ok.Kome je malo,moraće da počne ponešto da radi sam u malinjaku a ne da plaća radnike za svaki posao od vezivanja pa do kraja berbe,dok on glumi velikoga gazdu, pa mu možda ostane i više novca.Prošla su vremena kad se sa 20 ari maline moglo živeti celu godinu što je takođe bilo nerealno..