zokijaca
Član
m
Prijatelju vi iz Ivanjice i Arilja javno treba da osudite sramno nisku cenu na jugu srbije od 140 dinara i da jedni druge podrzimo u borbi protiv zelenasa hladnjacara ja je licno necu dati za 140 pa nek sve propadne.Ovde na jugu jedino opstinska uprava Surdulice nesto pokusava da pomogne ostali su zaboravili zasto smo ih glasali.Ljudi hajde malo optimizma oko cene. Krenula je da raste berba jos nije ni na pola makar u Ivanjici ima tu prostora za podizanje. Ovi komentari tipa bojim se da je konacna cena su nasi drugari hladnjacari ili neki od nas sto mrace forum. Nije dosta ni 200din ali mora da predje tu cifru jer je rod ionako ocajan. Sobzirom koliko hladnjacara prati ovaj foeum zamolicu sve proizvodjace da vise ne pisu mislim da je kraj mislim da je dosta nego samo da traze visen jer realna cena ove godine s obzirom na kolicinu je 240din. Ima tu mesta zalepu zaradu i za njih i za nas a malina 200 mora preci ako hoce da narod bude miran jer ne znam koliko ce ljudi koji zive od maline mocu da preguraju godinu s obirom na prinose. Jos jednom nije dosta nista ispod proslogodisnje cene minimu. Pozdrav
- - - - - - - - - -
I samo da dodam nemate POJMA koliko je hladnjacara na forumu zato pazite sta pisete