xsale
Moderator
Tema nije Poznavalac prilika ,vec cena maline.Drzite se teme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PRICE IZ NEPRICAVE
Ponovo krecu nedogledne i beskorisne price bez konkretnosti i resenja.....
Bespotrebna prepucavanja umesto dogovaranja..?!
Sto se tice cene ovoga kraja precutno zadovoljavajuca......prosek 210 Napominjem nije bilo odvajanja po sortama
Ono sto je apsurd bio u otkupu je npr.na kraju kada je zbog extremnih temperatura malina bila dosta losijeg kvaliteta placana je 220 pa i vise....,a kada je kvalitet bio optimalan na pocetku obarali su na 180 pa cak i na 160...
Zakljucak izvucite sami.........verovatno i poznavalac ima komentar na to?
Nema nam clana androw-a (jer nam nije jos kolega) verovatno traga za nekom sortom maline sa mikrocipom.
Mislim da mnogi nemaju ni pribliznu predstavu o malinarstvu gde se olako misli da se novac mlati tek tako.....
Sto se tice hladnjacara tu je svirka VELIKIH igraca.
Nevidim razlog zasto mi obrisa poruku kada je u vezi teme a pritom niti koga vredjam niti imam zelju za tim,samo pokusavam da prenesem ono sto cujem da bi svi lakse i bolje sagledali situaciju.Poluproverena informacija je da se razmislja o isplati na 220din sto prilazi realnoj ceni.Pod malinom u Ivanjici je 1200hektara sto znaci da svaki gradjanin ima po 4 ara,i bebe su gradjani pa iz tog bar razloga netreba zloupotrebljavati malinu u prekomerno bogacenje....SVEGA CEGA JE MNOGO BICE GA MALO
gledah ovih dana papire tj po kojoj ceni manje hladnjace prodaju malinu vecim hladnjacama.
mislim zaledjen refuz koji se vozi na -18
SRAMORA JE KOLIKO JE OVDE MALO LJUDI
ISTO KO STO JE SRAMORA KOLIKO IH JE MALO BILO NA OVOM SASTANKU
https://www.youtube.com/watch?v=H-ouAYKcPIs
POGLEDATI OD 5.00
CINIMI SE DA SVAK SAMO GLEDA SVOJ INTERES I SEBE
To sto pises nema blage veze.pravis se da ne znas zasto nekom stoji masina u cosku.pa uzeo si mu mnogo,kao neka uplata kad je provizija banke skuplja od uplate.nece taj da placa to sto mu ti das broj od nekog,ne sto ne zeli da napreduje vec ima malo robe pa mu se ne isplati.ja kad bi bio tako jak kao ti radio bi na nacin odvodjenje kupca u hladnjacu gde sam pre toga dao cenu a ne da trazim procenat.Znaci neces da napredujes ako ne kupis robu pa izvozi a ne da radis na % kao da radis na ZELEZNICKOJ. kupi to po 230,prodaj,napreduj.
Naravno da se i moje fixno zna npr kupina cacanka original 1,5e ali ne ide.ma pusti izvoz ima ko to radi.nego kakvo je trziste sa kupinom?dal ce da skace cena?meni te informacije trebaju za sad.
cena maline je IZVAREDNA ZA OVU GODINU .
JEL SAMO GLEDAM KOJE SVE SADI.
POTRAZNJU ZA SADNICAMA IMAM SA TO NIJE NORMALNO A I GLEDAM KOJE SVE SADI I KOLIKO..
TO ZNACI DA JE CENA SUPER
P.S.zanimljivo sta se sve moze videti u ovoj zemlji SRBIJI
jes glupo al iskreno nek se posusi ovim,sto hoceju pare preko noci
samo pisem sta mislim
- - - - - - - - - -
da moram da dodam da iza sebe imam stimpendiju za nadarenu decu u staroj jugoslaviji tako da mi nije problem nikom da odgovorim a hvala bogu imam dosta informacija i glupo mi se spustati na neke nivoe
nadam se samo da je ovo zadnja godina da se sa ovim bavim
i iskren pozdrav pravim ljudima
Ja kada sam govorio koliko se malina sadi i da ce doci do hiperprodukcije u jednom trenutku mnogi me nisu shvatali ozbiljno, sada svi imaju prilike da se u to uvere i sami, malina se sadi uveliko na sve strane. Narod mora nekako da prezivi a poljoprivreda i malinarstvo je za sada nesto sto se jedino jos dobro drzi kod nas.
Ima li informacija kako se krece cena za zamrznutu malinu (original)?
ja sam cuo 280.