MALINA-berba i cena 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj hladnjacar rekao da nece biti cena ispod 200,a sa koliko ce da krenu ne zna.Mada i ovo je rekla kazala videcemo kada okace kartone hehe

ZIVELIIII....novi igraciii.....stari ce sami oticiiii.....uvesti ce se red ....tako da po zavrsenoj berbi , znace se cenaaa sledece berbeee ..... samo strpljenjaaaa .... al pre toga mora se drzava konsolidovati ,uspostavitiii.....?:ppozdrav:::novac::::vino::

Kao sto sam obecao bio sam u Osecini,kao sto je kolega boyla rekao cena je 260din nisam ni sumnjao u njega,niti sumnjam u ostale kolege na ovom forumu tu smo da se pomazemo.Nisam imao potrebu da idem Sabca jer sam vec u Osecini naisao na korektnu saradnju.Gazda je rekao da cenu formira za taj dan,sto znaci da se cujemo svaki dan pa ako odgovara rado prihvata robu.Isplata na ruke ili na racun njemu je pogodnija druga varijanta.A od papira treba registrovano pg i setveni list zbog inspekcija.Cim saznam nesto iz BG javljam

Kao sto sam obecao bio sam u Osecini,kao sto je kolega boyla rekao cena je 260din nisam ni sumnjao u njega,niti sumnjam u ostale kolege na ovom forumu tu smo da se pomazemo.Nisam imao potrebu da idem Sabca jer sam vec u Osecini naisao na korektnu saradnju.Gazda je rekao da cenu formira za taj dan,sto znaci da se cujemo svaki dan pa ako odgovara rado prihvata robu.Isplata na ruke ili na racun njemu je pogodnija druga varijanta.A od papira treba registrovano pg i setveni list zbog inspekcija.Cim saznam nesto iz BG javljam
Samo kes na ruke nije ti on pred kucom pa da mozes svaki dan kod njega ako pocne da zavlaci.Bez kesa nista

Sastanak u BG je u toku.RT Vojvodina je bila u Ivanjici sto znaci da imamo nesebicnu podrsku medija sa svih prostora

- - - - - - - - - -

Samo kes na ruke nije ti on pred kucom pa da mozes svaki dan kod njega ako pocne da zavlaci.Bez kesa nista
Komso toga se ne plasim.Veceras roba ujutru pare na racunu veruj mi da se nesekiram za naplatu

Pozdrav svim Malinarima ,hvala vam na informacijama u vezi cene kao i na ostalim sugestijama.

Sto se tice cene u mom kraju je i dalje 200 din na 4 otkupna mesta lokalnih otkupljivaca,za pojedine sa extra kvalitetom 210 din/kg, bez saznanja za koju hladnjacu oni rade ali to nije vazno,bitna je cena za koju ne mozemo reci da je maksimalna moze to i puno bolje.

Ono sto mogu to je da vam pozelim vecu cenu po kilogramu i dobru berbu.

E boyla nisam ja valjda baksuz ili je kisa u pitanju,evo sada navaljuju otkupljivaci sa nekom csnom od 177din da nije smesno bilo bi zalosno.rekao sam da me ne uznemiravaju dok ne bude 220 pa gore.Kakav ti je onaj hladnjacar pored SUPa meni deluje ozbiljno

Ovo je izgleda j.... lud zbunjenog. Ovde večeras vecina placaju 200 a ima otkupljivača placali 240, oko Krupnja placaju 250 do 280 pa vi sad povežite to sa nekom logikom. Videcemo sutra hoce li to ispeglati ili da se peglaju oni. Taj kod SUPa je placao 260 ali stvarno ne znam večeras koliko. Znam da trči za kvalitetom i nežali da plati.

a i sastanak je propao cuo sam da nista nisu dogovorili tako da Arilje i dalje bere bez ceneeeeeeeeeee

- - - - - - - - - -

KOLEGE sada sam procitao da je veceras u Ivanjici 200 malina imali ko tu da nam potvrdi jel to istina

Boyla hvala puno na informacijama druze. Tebi je makar lako natovari to pa ko da vise idi redom. Sad cu da probam da okrenem par brojeva da saznam nesto pa javljam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh