Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo kes na ruke nije ti on pred kucom pa da mozes svaki dan kod njega ako pocne da zavlaci.Bez kesa nistaKao sto sam obecao bio sam u Osecini,kao sto je kolega boyla rekao cena je 260din nisam ni sumnjao u njega,niti sumnjam u ostale kolege na ovom forumu tu smo da se pomazemo.Nisam imao potrebu da idem Sabca jer sam vec u Osecini naisao na korektnu saradnju.Gazda je rekao da cenu formira za taj dan,sto znaci da se cujemo svaki dan pa ako odgovara rado prihvata robu.Isplata na ruke ili na racun njemu je pogodnija druga varijanta.A od papira treba registrovano pg i setveni list zbog inspekcija.Cim saznam nesto iz BG javljam
Komso toga se ne plasim.Veceras roba ujutru pare na racunu veruj mi da se nesekiram za naplatuSamo kes na ruke nije ti on pred kucom pa da mozes svaki dan kod njega ako pocne da zavlaci.Bez kesa nista
I ovde od danas 170 dinara plus prevoz
Obecanje ludom radovanjeDruze sta bi sa cenom od 200 i 20 prevoz
Konkretno KO je izašao sa tom cenom?I ovde od danas 170 dinara plus prevoz