Koji ti je brate taj? Ma ovo je lopovizam nad lopovizmom!!! A vucic cuti, BIIIIp me onaj ko mi reko da glasam za njega!!!! On kao isteruje neku pravdu? Kradu nas na nase i njegove oci a on to dozvoljava? Sta bi sa njegovim obecanjima? Preci mu je Beograd na vodi??? Ili Obrenovac na vodi? Reci ce,oktopod,politika. A sta,lepi,nije ovde politika? A sta je demokratija? Jel demokratija to da ne smes da kazes kada ti neko opauci samarcinu? Kada ti neko zavuce ruku u tvoj dzep? E prijatelju,treba ti to na svojoj kozi da osetis,pa ces malo drugacije gledati na to. Tudja ruka svrab ne cese. Kome to smeta ako cak i ovde,na nekom nebitnom forumu ljudi prepricavaju svoje muke? Ovde se i radi o ceni,za tvoji informaciju a ne o politici. Ali cena maline za ovu godinu ai za prosle i naredne je usko povezana sa politikom ove drzave. Sta cemo sad? Ajde da zatvorimo temu,mozda je tabu tema? Mozda nekim ljudima ne odgovara da se ovde prica o nezadovoljstvu ljudi po pitanju cene? Mene obradjivanje i ulaganje u malinu,moj rad i placanje dnevnica radnicima i svi ostali troskovi kostaju preko 120 din/kg. Da ne pominjem da je malina MOJA,zemlja MOJA,alat MOJ,masine za obradu MOJE. Nije mi to dao hladnjacar na koriscenje,nije mi pomogao NISTA. I koliko onda ja imam para po kg maline,reci? Jesam li se ja OPARIO ove godine? Ko se to nama OPARIO ove godine? Nije care,ne kukam ja,ISTINA nije kukanje. Mozda nekoga ta ISTINA vredja ali ja od kada znam za sebe govorim ISTINU. Mislim,teski je ovo harac,ovako ni turci nisu radili ljudima nekad. Pa zar hoce SVE da uzmu? Pa ja ne bih imao obraza nekome da uzmem SVE,bas sve sto je on zaradio na svojoj zemlji,svojim radom,zalaganjem i ulaganjem. Pa ja sam cak i one radnice sto sam imao,ne znam da li je gorih bilo u nekom malinjaku castio i ispao covek,mada mi to u prilog nije islo a oni mene caste sa cenom od 150 dinara? Sta cu ja da radim sa tim? Da se slikam? Ja,da dodjem na celo ove drzave,prvo sto bih uradio to bi bila izgradnja jedno 20 ogromnih zatvora,Alkatraza, a ti bi mi zatvorenici izgradili ovu drzavu,koju su opljackali. I svakom malinaru,postenom coveku i seljaku,sredjivali bi i brali malinjake po kazni,pa da vide koliko je to lep posao. Naravno,imali bi dnevnicu-157 dinara po danu. Bre vise!