Malina - berba i cena 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam od prog dana do sada sve po 200 ?

Poslednja izmena od urednika:
Cena kod mene jedno vece 200, drugo 220, pa opet vrate na 200, ko tu koga .........samo bog zna.Inace je vrh kvalitet!

Vicic vi trebalo sutra da dodje u Arilje.Takp se prica kod nas. Videcemo sutra......

octopod raspitaj se malo o proizvodnji maline I sta tu sve treba...koliko sam samo u zadnje vreme video unistenih malinjaka,ova godina je malinu I krompir bas sjebala...I neko ko ullozi toliko energije u nesto da na kraju izvisi...ko bi to iole normalan precutao ako nije zombie..od svojih krtica jos pre poplava sam znao da se malina moze platiti 280 din.nevidjen monopol kruzi I ako se ne borimo bicmo nacisto utuceni...
kolko cuh od krtica kolicina otupljene ce bti dosta manja od planrane,a na kraju ce se smilovati da plate 200 din I mozda neki dinar vise..
markoni ne pusustaj I proizvodci drziyte se zajedno jer samo se tako moze boriti protv azdaje

Sve je meni jasno, ali to ne opravdava psovanje, vređanje a počeli ste i sa politikom što takođe nije po pravilima foruma.

Kako sam nacuo ovde se prica da od cene nema nista da ostaje 157 din inace kod nas niko neprica da dolazi Vucic

octopod nismo mi krivi sto se politika tu mnogo umesala.ne bi bio toliki monopol da nema zaledjinu u politici.
zar teba da cutimo I gledamo kako se neko bogati na nasoj muci dok mi crncimo ko robovi u starom egiptu...
p.s.nadam se da poredjenje sa starim egiptom neces okarakterisati kao poliitiku...

Odlozili su proteste zbog sastanka,sad niti ima sastanka nii protesta neko je debele pare uzeo da ovo zataska

Zna li neko placa li se gde 200 za kes i arilju ili ivanjici??? Moram polako da prikupljam kes za radnike uskoro ce kraj.

pa vidi marka koi je intelektualci sada trazi gde da proda da bi platio radnike.
ni premijer nije toliko lud ko sto neki zavode red medju ovim robovima
nije prihvatio krsticvo
drugarski te molim suzdrzi se malo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh