Kod nas niko ne otkupljuje u toku ljeta, ide direktno na pijacu a hladnjača bi mi dobro došla kad god je cijena niska mogu da robu zadržim dan dva, jer se kod nas veoma često cijenja mijenja za duplo u roku nekoliko dana, najprije u mjesecima jul, august septembar pa i oktobar.Miladine Bosna je velika a Srbija još veća ako ima kod nas onda kod vas treba biti još više. Na googlu upiši Njuškalo.hr to znam kod nas a kod vas sam pronađi i potraži hladnjače za 2500e kupiš hladnjaču kamion mali i eto rešen problem. Sad da ti odma odgovorim zašto ja to nisam napravio zbog svojih problema a to mi je idealno rešenje za ubuduće. A pogledaj kakvu hladnjaču ima zvonis iz osjeka koja košta oko 3500e i problem rešen za naredne godine. Sa prepravkama i doradama se neće puno postići zato što brzo će doći vreme kad ti hladnjača preko ljeta neće trebati nego samo po zimi. Neznam kod vas ali kod nas postoje zadruge i otkupne stanice koje otkupljuju robu preko ljeta i ima jako malo viškova robe a hladnjača treba za 2,3,4 mjesec. A brzo će se morati i kod vas promjeniti pošto i vi želite u europu.
Ti kamioni su preskupi, ja imam jednu šupu 4X4,5 i visina 3m, potrebno je samo da ozidam dva zida i da ubacim vrata i izolaciju. Sve mogu sam da uradim. Svakako sam planirao da tu šupu zatvorim u magacinski prostor tako da mi je jedini trošak izolacija i ta klima ako može. To bi bilo sa jednim udarcem dvije mušice, hladnjača i magacin.