Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne zaboravite da klima isušuje vazduh u klimatizovanoj prostoriji, tj. smanjuje procenat relativne vlažnosti daleko ispod preporučenih vrednosti u ovoj tablici.
Mislim da bez nekih dodatnih regulatora vlažnosti vazduha klima nije pogodna za čuvanje voća i povrća duže od dan-dva.
Za papriku optimalna temperatura je 5-10 stepeni i vlažnost vazduha 90-95 % Čuvanje paprike je 2-3 nedjelje
Za krastavac je 4-7,2 i vlažnost vazduha 90-95 % Čuvanje krastavca je do 2 nedjelje
Ali i mene muči ova temperatura klime minimalna 16 *C
Siki ako se isključi njen termostat dali bi mogao da se ugradi drugi recimo od frižidera pa da drži temperaturu 5-10* C, možda tada nebi klima mrzla
Prava hladnjaca kosta. A moze se i sa klimom postici i minus u hladnjaci samo treba znati napraviti. Kod mene radi jos iz vremena gajenja gljiva na 2 stepena. Prostorni termostat i teraj i negledaj na srujomer jel ces odma iskopcati kad ti prvi racun stigne.