talianu
Član
Da li su čekići ili noževi,ako su noževi da li imaju kontra nož? Ide to brzo baš.
Zašto malčirate livade?
Zašto malčirate livade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li neki link od oglasa da pogledamo karakteristike? Koja mu je cena?
Nešto to baš jeftino, Ino malčer 165 pomični bez hidraulike, bez te ruke preko 2500 e.Isao i ja danas do Raske da uzmem tarup. Cena 1500e za 145 zahvat. Videcemo kako ce se pokazati, podelicu utiske.![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Svi ga krste kao indijski ali na plocici pise made in PRC, sto sam i znao pre kupovine.Jel to Indijski malčer?
Ja racunam da ce meni za moje potrebe da sluzi. Sto se tice zahvata mogao sam komotno da idem na 165 zabovaj traktor ali racunam, sve isto na 145 i 165, trebao bi ovaj duze da traje i teze da se polomi na manjem zahvatu. Sta cu prvo da uradim, da na crevima uradim prigusivace protoka, jer su klipovi potanki i mnogo brzo reaguje, negde bi nesto pod vecim gasom puklo od tolike brzine da se cima u radu. Za ostalo cemo videti kada ga probam.Nešto to baš jeftino, Ino malčer 165 pomični bez hidraulike, bez te ruke preko 2500 e.