Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nisu tako rekli,mozda su bili lose raspolozeni...Tako da cu se mozda opredeliti za Tafe 6530
Informacija iz prve ruke,za vece modele mahindra traktora tipa 7030 ne postoji mogucnost kupovine sa kompresorom.Verovatno su ugradjivali kompresore koji se bas i nisu pokazali pa su zbog toga prestali.Tako da sam odustao od kupovine ovog traktora jedino zbog nedostatka kompresora.
Kolege dali imate problema sa zagušenjem malog filtera goriva koji ulazi u rezervoar,sitan je jako i često mi se guši nafta sva pre sipanja prolazi kroz sito kroz koje ne može ni trunka da prođe...mislim na ove manje Mahindre?
Kolega može slika onog filtera?Mi smo to izbacili prve godine sito iz rezervara i ugradio od imt komplet filter tako da sad gorivo ide iz rezervara u taj filter pa posle u ac pumpu pa u fabričke filtere. Te fabričke filtere smo menjali 2x za malo jače od 2000rč a ovaj od imt 1x godišnje ali skinem i ove da proverim al su čiste. To je po meni dobro rešenje da ubaciš od imt sa i dodaš taložnik ispod filtera i više te nikad neće zezati ni ono sito u ac pumpi ne bude prljav. Mogu sutra slikati kako je namešteno.