MAHINDRA

Sve me vise zanimaju ,te Mahindre,koliko je maksimalna brzina,zanima me posto imam dosta daleki njiva a betonski put.

Ima li negde cenovnik mahindri na sajtu agropanonke ima samo katalog. Konkretno mene interesuje najveća ona od 80ks

Ima li negde cenovnik mahindri na sajtu agropanonke ima samo katalog. Konkretno mene interesuje najveća ona od 80ks
27.500E Je ta od o8ks.42ks-10.500,45ks-11500,50ks 12.800,41KS DW-14.500,59ks-17.900,65ks-19.800 cene su sa pdv-om kabine se doplaćuju postoje dve varijante od 2000evra i 2500.Sale mislim da nisu uopšte spore...nisam se sa nikim trkao ali šuri ona dobro kad je u četvrtoj na 2000obrtaja ode ona...

Ove cijene Mahindre su iste kao kod nas, poredim sad ovu Mahindru 45ks kod nas je isto skoro u bobu 11500 E, za deutz agroluks 45ks sam dobio ponudu za 11666 E, obe cijene su do registracije, a kod vas u Agrostadt u N Sadu za mene je bila cijena agroluks 50(45ks) 11500 E +carina 10%+prevoz +pdv 17% to je ukupno oko 15000 E, Pogledajte razliku u cijeni. Za vas mislim da je cijena agroluksa 11000 E + pdv to je oko 13200 E. Htio sam uporediti Agroluks koda vas skuplji od Mahindre a kod mene skoro ista cijena.

Predpostavljam da je kasnije kao polovan lakše prodati i sa boljom cijenom, Ja pokušavam da dođem do podatka koji je kvalitetniji traktor agroluks ili Mahindra ali to je teško ustanoviti, Mahindra je vjerovatno čista Indija osim prednje vuče valjda je Italijanska a kako sam čuo Agroluks ima Same Italijanski motor a mjenjač je izgleda Indijski.

27.500E Je ta od o8ks.42ks-10.500,45ks-11500,50ks 12.800,41KS DW-14.500,59ks-17.900,65ks-19.800 cene su sa pdv-om kabine se doplaćuju postoje dve varijante od 2000evra i 2500.Sale mislim da nisu uopšte spore...nisam se sa nikim trkao ali šuri ona dobro kad je u četvrtoj na 2000obrtaja ode ona...
Gde su te cene? Kod corica su neke i 1000 evra skuplje.

I mene interesuje Mahindra od 80ks, hteo bih da kupim novu pa me interesuju vasa misljenja, ili neki drugi traktor slicne snage. ako ima neko raspolozen

Ja nisam uopste upucen u te Agroluks traktore, mozes li da mi ih malo opises, ko ih proizvodi, kolike su ks, i kolika je cena otprilike?

Agroluks proizvodi Deutz fahr ali je fabrika u Indiji, rade se 42 ks pa do otprilike 90 ks. Cijena je kod mene slična kao Mahindra a kod vas je Agroluks skuplji od Mahindre.

Sve sto mozemo da kupimo proizvodi Indija i Kina. :osmeh: jesi razmiisljao jos o nekim proizvodjaacima?

Kod nas od manji traktora još jedino ima Tafe a njega neću ni pod razno, kažu nije loš ali ja ga ne volim na prvi pogled.

Zavisi šta želiš od traktora. Ja imam 7030, mali je potrošač, apsolutno bez kvarova, traktor je žilav, živahan, ima dobru širinu od 2m i može se proširiti. Težina mu je osrednja, oko 3t, ali je dosta kratak i ima dobar ajnšlag uprkos velikim točkovima. Ima hidro volan koji lepo funkcioniše, pumpa je jaka, ima reverzer, koji odlično radi, naravno morate stati. Velika prednost je u odnosu na 6030 što ima nezavisno uključenje kardana, tako da kardan uključujete i isključujete bez stajanja i bez kvačila i radi odlično, ne zapinje, ne krči, ništa, samo sila koja je potrebna da se savlada opruga. Prednja vuča se uključuje ručno. Sve u svemu solidan ratarski traktor srednje snage, sa ponekom manom, tipa da je dosta bučan, da nema klimu i kompresor u standardnoj verziji. Kabina je prostrana ali ne baš sofisticirana. Daleko kvalitetniji traktor od Kineza (imam i Kineza), cena od skoro 23 000 nije baš mala, može se reći realna. Lepa stvar je što uz traktor dobijate punu torbu filtera, ja evo i posle 4 godine i oko 1400 sati još nisam kupio nijedan filter. Servisi nisu skupi, i obavezan je samo 1 ili beše 2, posle sami menjate, čak pristaju da Vam prodaju ulje, filtere imate i da sami zamenite. Cilj firme je da Vam proda traktor, a ne da Vam kasnije kao kod zvučnih marki uzima najmanje još 1000 eura godišnje na servise.
Ja sam zadovoljan traktorom, nažalost moraću naredne godine da ga prodam jer ga koristim u voćnjaku, gde ne radi ništa teško, ali postaje preglomazan za moje potrebe, i zaista mi je žao što Mahindra nema neku manju varijantu sa prednjom vučom, ne računajući onaj novi od 40-tak KS, to je ipak slabo za vučeni atomizer i nagib, odmah bi ga menjao za jedan takav, ovako videćemo.

Bio bi koristen kao srednji traktor na gazdinstvu,uglavnom za transport,ali posto sam saznao da se isporucuje bez kompresora,verovatno cu odustati od ovog traktora,jer mi kompresor mnogo znaci,na prikolicama imam vazdusne kocnice.

Bio bi koristen kao srednji traktor na gazdinstvu,uglavnom za transport,ali posto sam saznao da se isporucuje bez kompresora,verovatno cu odustati od ovog traktora,jer mi kompresor mnogo znaci,na prikolicama imam vazdusne kocnice.

Nije da ne postoji kompresor za ovaj model, vec ne ulazi u standardnu opremu. On se naknadno doplacuje.

Meni nisu tako rekli,mozda su bili lose raspolozeni...Tako da cu se mozda opredeliti za Tafe 6530
Informacija iz prve ruke,za vece modele mahindra traktora tipa 7030 ne postoji mogucnost kupovine sa kompresorom.Verovatno su ugradjivali kompresore koji se bas i nisu pokazali pa su zbog toga prestali.Tako da sam odustao od kupovine ovog traktora jedino zbog nedostatka kompresora.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh