MAHINDRA

Da ne bude da se mahindre ne kvare kod nas počeo da zeza alternator u leru svetli skroz a kako se povećavaju obrtaji tako se gasi sijalica alternatora tek na preko 1500obrt se ugasi skroz šta može da bude kvar?

Ljudi koliko vam traju lezajevi spanera na kompresoru od Mahindre 595Di,dali imate problema sa tim ja sam vec dva puta menjao lezajeve...mislio sam da napravim remenicu sa vecim jacim lezajevima ova dva 6002 su mali za te obrataje?

Ljudi koliko vam traju lezajevi spanera na kompresoru od Mahindre 595Di,dali imate problema sa tim ja sam vec dva puta menjao lezajeve...mislio sam da napravim remenicu sa vecim jacim lezajevima ova dva 6002 su mali za te obrataje?
I meni su prvi stradali na oko 200rh!Sada ima oko 470 pa ću videti dokle će trajati(ja sam španer dobro popustio).Ako izmisliš nešto novo ti nam javi.

Za sad cu uzeti fag-ove lezajeve pa cu videti dokle ce...ako budu kratkog veka odnecu remenicu kod strugara i reci da mi razbusi remenicu i stavi lezaj sa dupim redom kuglica,ili dva veca lezaja...ne svidja mi se to resenje kod njih jbg.

Ja sipam ed u zadnje 3godine. predhodno sam sipao gasno ulje.Nisam primetio neku razliku, ali ni ne radi teske poslove.

Imao bi i ja jedno pitanje dali je neko izveo drugi izvod hidraulika, i dali moze i na koji nacin . traktor je 575DI

Nazad
Vrh