M A P - D A P

bojcetic

Član
Učlanjen(a)
14 Jan 2009
Poruka
14.094
Lokacija
Stapar
Problem u celoj prici je sto kad pakuju, uvek se u blizini nadje neka kolicina sitno mlevenog kamena. Onda kad se pakuje ubacuju ultovima u pakericu i ultista se zabuni! Malo malo ubaci kasiku tog mlevenog kamena umesto vestaka. Uvek pomesa gomile. Menjali su ultistu vise puta, ali bez uspeha. Zabuni se covek...:haha:
 

bojcetic

Član
Učlanjen(a)
14 Jan 2009
Poruka
14.094
Lokacija
Stapar
Za Fertil ne znam. Za firmu u mojoj blizini znam da je tako bilo. Nas najveci paor je vratio kompletnu porudzbinu sa vestakom koja je stigla na ime secerne repe 2014 (nigde nije pisalo ko pakuje (tek na dzakovima sa vestakom). Samo su se hvalili kako je Balaruski). Necu reci ime firme, nisu oni krivi. Kriva je drzava sto dozvoljava takvima da posluju. Znaju da ce proci nekaznjeno i bas ih briga.
 

savato

Član
Učlanjen(a)
5 Jul 2009
Poruka
4.028
Lokacija
Juzni Banat-Crepaj
MAP koji sam danas uzeo i razbacao je zaista odlican...Zuckaste granulice koje nemaju prasine uopste,proizvodjac Ruska federacija...Bez zagusivanje i prasine,i grudava!
 

ACA RAIC

Član
Učlanjen(a)
19 Maj 2015
Poruka
2.909
Lokacija
NOCAJ
Tako je Peet,ako i nema-naši su ,pa šta!Rusima mogu sve da oprostim.Gde je Rusija,dok dođe đubrivo do nas,normalno je da malo izlapi.
 
Vrh