Lucerka

Da li je neko ugradjivao uredjaj za inokulant?Od cega dobija pogon?Kako se krecu cene celog uredjaja i gde se moze naci?I ako ima neka slika da se vidi kako zapravo izgleda.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

@Dobricanin
Koja je cena ??
Moracu mozda I ja da potrazim negde da imam u rezervi. Jel budu bale teske kad se balira sa inokulantom a nije skroz suva lucerka ??

100€ 5 flasica. Ja sam uzeo samo za svaki slucaj,ako se najavljuje kisa a ona na pola suva. Pa da,ako baliras normalnu duzinu budu teske,jesenas sam skratio da budu krace i lakse za dizati.

Pantelija

Ovo na snimku bi se ladno baliralo i bez inokulanta.Prodaja magle.Bolja varijanta ako već neko želi ranije da balira su rasturači otkosa.A i ima ona narodna da od Boga niko nije oteo.

Ne bih rekao.Ne pomazu ni rasturivaci ni kosa koja prilikom kosenja cedi,pritiska lucerku ako ti u zadnji dan pokisne.Sa ovim bi se pre odnela sa njive.

Skupiš je suvu i baliraš posle podne ako je sirova a najavljuju kišu.Dosta puta sam morao tako i ništa joj nije škodilo_Ove godine će biti veselo ako kiša bude zezala non stop.

Znam sve je to kocka ali bih probao sa inokulantom..jedan probao...Juce sam pokosio 2 kj i jednu bastu.U bastu je polegla jako,pola sam pokosio pola je ostalo.Sad krece gledanje u nebo.

Moja je bukvalno do jaja pocela je da sjeda.ako dozvoli vrijeme pokusao bi prije durdevdana da pokosim za sjenazu

Poslano sa mog LG-M200 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh