Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prije 7-8 godina kolega mi je imao sjemensku proizvodnju za jednog sjemenara iz vinkovaca koji opet surađuje sa institutom sijana je os 88 i zahtjevano je da se sije 8 kg na ha svaka druga lula zatvorena ta lucerka je bila 5 godina nikakva pažnja nije davana na nju i bila je fantastična dvije godine se skidala za sjeme i tri u košnjiInteresuje me.Imam neka saznanja sa Osiječkog instituta o setvenim normama Os sorti pa potvrđujem.
Prije 7-8 godina kolega mi je imao sjemensku proizvodnju za jednog sjemenara iz vinkovaca koji opet surađuje sa institutom sijana je os 88 i zahtjevano je da se sije 8 kg na ha svaka druga lula zatvorena ta lucerka je bila 5 godina nikakva pažnja nije davana na nju i bila je fantastična dvije godine se skidala za sjeme i tri u košnji
Ostalo mi Coruma dosta pa bi spricao mladu jesenasnji lucerku, jel ce resiti misjakinju? Ima i gorusice, nego sam u dilemi kojom dozom da idem 0,9ha. nebi trebalo da bude mnogo?Idi sa Corumom.