Napisa ja da ima herbicida za uspešno rešavanje problematičnih korova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sejao ovas poslu godinu, prskao glifosavom posle kosevine i ostalo je nesto... 3 litra totala na 1 hektar u 200 litra vode...Glifosavom ces u ovo doba godine samo da se igras.Prvo,aktivna materija je mnogo osiromasila u njemu drugo,ti rizomski korovi jos uvek nisu dovoljno ibacili izdanke da bi bili efikasno unisteni.Garantovano ce da se ponovo obnove.Inace pirevina se najteze ubija jer ima gomilu rizoma,gde samo jedan mali deo prezivi i za par meseci opet napravi veliko busenje.Lepo je Grunt rekao.Bolje da si tu sejao ovas pa onda lepa priprema za setvu najesen.
Pa moras staviti kapu kad prskas totalom.Ma kakvih bre 3l na pirevinu sa onolikim rizomima?????
Ja sam prskao i sa 9l pa je opet ima iduce godine a sve uradjeno kako valja.I jos orem na suvo.To treba da se unistava 2 godine ako hoces da je se otarasis.Ja sam vise poceo da celavim od tog korova....
Ma kakvih bre 3l na pirevinu sa onolikim rizomima?????
Ja sam prskao i sa 9l pa je opet ima iduce godine a sve uradjeno kako valja.I jos orem na suvo.To treba da se unistava 2 godine ako hoces da je se otarasis.Ja sam vise poceo da celavim od tog korova....
Taman sad javljaju toplo vreme i idealno ce biti, barem kod mene, za vikend posejati posto je palo mnogo kise. Vlage ima dovoljno i u kombinaciji sa toplim vremenom nicanje ne bi trebalo da bude problem. Ja sejem 1ha. Pre 10 dana sam pripremio i poprskao treflanom 2l/ha.Naravno da nije kasno