Lucerka

kod nas je jos 250 din.ali sledece god ispod 300 nedajem

Pozdrav svima na temi. Ima li ko na prodaju 20-ak kg semena i mogao li bi to brzom postom da posalje do Kraljeva. Ako ima neko ko je zainteresovan neka mi posalje poruku. Unapred hvala :)

Izgleda da ce biti neka bala posle vrsene lucerke, poteralo je onih 70l kise pre 2 nedelje.
Zvao danas jedan za bale, ja reko nek ide po 250, moji me kritikuju sto ne trazim 300, mislim da je to ne realno skupo!!!

Kako nije puno kad je mleko 22din. Znam ja da zivotinje moraju da jedu al gde je tu ekonomska islplativost?! Daj boze da kukuruz ode preko 20din. sta ce tek tad biti, pokolj!

Kako nije puno kad je mleko 22din. Znam ja da zivotinje moraju da jedu al gde je tu ekonomska islplativost?! Daj boze da kukuruz ode preko 20din. sta ce tek tad biti, pokolj!

Ja sam isto kratak sa detelinom i cenu od 300 din-to je za mene oko 12l mleka,ne mogu da platim-200 bih možda i dao ali ako ode cena mleka gore.Baliraće se tulaj i proći će i ova sezona.Ne podcenjujem one koji imaju detelinu na prodaju ali ekonomske računice govore sve.

- - - - - - - - - -

Ne znam da li je dobro tanjiračom spremiti za detelinu.Tu operaciju bih morao da platim ili da orem (mislim da nije dovoljno nakislo za kvalitetno oranje)

Oranje i to sto dublje to bolje. Ja sam prosle subote posejao jedne malo parce blizu kuce da imam svinjama uvek sveze i oralo se lepo iako su me padavine dosta obilazile. Vestaka sto vise pod plug, to valda znas, neko 8-16-24 ili sta ti vec fali njivi.

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока

Ja sam isto kratak sa detelinom i cenu od 300 din-to je za mene oko 12l mleka,ne mogu da platim-200 bih možda i dao ali ako ode cena mleka gore.Baliraće se tulaj i proći će i ova sezona.Ne podcenjujem one koji imaju detelinu na prodaju ali ekonomske računice govore sve.

- - - - - - - - - -

Ne znam da li je dobro tanjiračom spremiti za detelinu.Tu operaciju bih morao da platim ili da orem (mislim da nije dovoljno nakislo za kvalitetno oranje)
Oranje obavezno i to odmah jer za petak najavljuju jos kise pa ces moci da pripremis zemlju. Osnovno djubrivo obavezno. Ja sam prosle godine posejao u ovo vreme 3.5 jutara. Razbacao 1200kg mesanog, duboko uzorao i dalo se jako lepo spremiti. Do zime je bila 10cm. Ove godine sam 4 puta kosio oko 1500 bala, a i peta je lepo krenula. Sam znas kakva je susa bila kod nas, ali uz sva ulaganja isplatilo se.

Nazad
Vrh