Zoran Kostović
Član
Kad se pojave cvetovi, već je kasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad kosite prvi put? Je l' cekate da pocnu da se pojavljuju cvetovi na lucerki ili ne?
A kisa palaaaa.Danas posejao Lucerku i posle toga povaljao!!!! Jurnjava celo jutro jer malo malo pa padne po koja kap kise i ja se ubi da zavrsim kad ono se razvedrilo i sad nema KISE!!!!!! Od tolike jurnjave nisam stigao ni da slikam a morao sam jedan red i da presejem jer mi bile dve one lule (sto sprovode seme) zapusene!!!!! (zapusio ih mis ili nesto preko zime!!!!!!
Poludeo sam znaci......
Nadam se d ace ova mlada Lucerka da stigne ove godine da se kosi bar 2 puta jer ako ne bude bicu stvarno u problemu sa hranom.... Imam ja da kosim preko 4h Lucerke ali 2h su pod zakup i nisu bas sjajna lucerista iako sam ih prehranio sad..
Ovu maladu cu da pokosim prvi put sa cesalj kosom (olt bocnom) jer Rotaciona prvu mladu detelinu hoce malo da osteti... Dok ova jok...