nikola ilic
Član
Taj,taj kaze kupio u mialjevci od Marka,ja oma skonto da si ti,reko gde tamo pa to nije nizasta,on ispusti dzak ....Posle malo divanili zezali se,gde si to selektirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad izraste 5 cm poprskaj sa 3 dl pulsara po jutru lucerna neće ni osjetiti a polovicu korova će uništiti a drugu polovicu zaustaviti taman toliko da je lucerna obiđe a ako ti to nije dovoljno onda ponoviš opet sa istom dozomUvrstala se i moja, sejana 15.03. ali dok ona bude sva napolje korovi ce biti pa jedno 10cm. sa cime da prskam i kad je naj bolji momenat da ne bi ostetio malu lucerku? Od korova ima svega, naj tvrdji pirevina i trska, od sirokolisnih samo lokvanji fale ))
kad izraste 5 cm poprskaj sa 3 dl pulsara po jutru lucerna neće ni osjetiti a polovicu korova će uništiti a drugu polovicu zaustaviti taman toliko da je lucerna obiđe a ako ti to nije dovoljno onda ponoviš opet sa istom dozomUvrstala se i moja, sejana 15.03. ali dok ona bude sva napolje korovi ce biti pa jedno 10cm. sa cime da prskam i kad je naj bolji momenat da ne bi ostetio malu lucerku? Od korova ima svega, naj tvrdji pirevina i trska, od sirokolisnih samo lokvanji fale ))
Gorušica hoće da je udavi i da pravi probleme kod košenja. http://www.agrosava.com/proizvodi/herbicidi/butoxone-db/detaljnije-o-proizvodu.html