Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne boj se biće parcela jednaka od početka do kraja.Ona sama uništi višak ako ga ima.Danas posejana lucerka...majko sveta kako stresan dan. Ovako omasio u stelovanju sejalice nisam od kako sam je kupio.
Imam 3 setvene norme. 20kg/kj. 15kg/kj i 13kg/kj(sve ista njiva). Na sta ce to ispasti sam Bog zna... Posle setve sam povaljo kembridzom,lepo je na oko a sta ce na kraju ispasti videcemo...
Nije kasno ni za setvu, sejali smo polovinom oktobra pre neku godinu na kukuruzušte a ti pošto ćeš da sadiš (sadnice imaju već razvijen korenov sistem) možeš slobodno.Pozdrav. Da li je kasno da posadim detelinu naredne nedelje? Nisam stigao ranije nikako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod njih se verovatno koristi reč sadnja i ne treba se sprdati.Ja se ne bih igrao sa setvom sada.Sada je vreme za setvu žita.Nije kasno ni za setvu, sejali smo polovinom oktobra pre neku godinu na kukuruzušte a ti pošto ćeš da sadiš (sadnice imaju već razvijen korenov sistem) možeš slobodno.
Kod njih se verovatno koristi reč sadnja i ne treba se sprdati.Ja se ne bih igrao sa setvom sada.Sada je vreme za setvu žita.
Moja sejana prošle godine negde u ovo vreme bila lepo nikla ali nije dovoljno razvila koren do mrazeva i 70% izmrzla do proleća.Moje lično mišljenje, bolje je posejati, vlage ima, nići će, e sad sve zavisi koliko se razvije, i kakva zima bude. Ko ima svoje seme, bez razmišljanja, a i ako se kupi, 8kg/kj nije neki trošak.