Korica
Član
Posejali danas dva jutra.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nalazis uginule??Ja sam na 12kj stukao 200kg...i moram opet proći...poblesavio sam,sve je na jednoj parceli na duplim dužima,znači ogromna je njiva i onda zabagujem,ne znam gde sam prošao a gde nisam,pa neke kvadrate obeležavam sa džakovima,da ima neki orijentir barem...a rupa na rupi...od proletos sam išao već 4 puta,i m8slim da sam potrošio 600kg otrova ukupno ove godine,al ovo sad u septembru i oktobru još nisam video,da ih toliko ima pa to je čudo...
Kad bi video koliko ima rupa,i kolike su to oaze sve bi ti bilo jasno...Koliko vi to otrova sipate u rupu kad toliko puno potrošite? Par zrnadi navolju po rupi
Da..mada ne nešto preterano..Jel nalazis uginule??
Pa ne znam da li sumnjam, ali sa tom kolicinom otrova bi stvarno trebalo da ih bude na sve strane, mada bi trebao da pratis i rupe da li su jos uvek aktivne. Mozda okoncaju pod zemljom.Kad bi video koliko ima rupa,i kolike su to oaze sve bi ti bilo jasno...
Da..mada ne nešto preterano..
Misliš ,sumnjaš na kvalitet i jačinu otrova?