dragan.kovacev
Član
Ja sam 4-5 dana ranije na tanjirano, stapovi 2x po extremno suvom! Nisam mnogo verovao u tu setvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi se da je lošije spremljeno.Nisu uslovi bili povoljni.Ali je lepo nikla.Biće malo treskanja,kod košenja.Ja sam 4-5 dana ranije na tanjirano, stapovi 2x po extremno suvom! Nisam mnogo verovao u tu setvu.
Da znasKo ti prodao seme, još je dobro i nikla
Iliti, lako je vama da sejete rizičmo kada proizvodite seme.
Malo opuštanja, jel sada ići bentazonom protiv mišovkinje i hoću neću trave?
Mogao sam jos cekati najavljenu kisu pa da se bolje poravna, ja sam odlucio da posejem u takvo a da najavljena kisa zalije posejano, jbg.Vidi se da je lošije spremljeno.Nisu uslovi bili povoljni.Ali je lepo nikla.Biće malo treskanja,kod košenja.
Uvek u prvi razred.To bar mi znamo.Da znas
Kako god mogao sam prodati 200kg semena, isti djavo.
Videcemo kombinaciju jos, ima dosta gorusice za sad.
Mogao sam jos cekati najavljenu kisu pa da se bolje poravna, ja sam odlucio da posejem u takvo a da najavljena kisa zalije posejano, jbg.
Jel si mozda radio nekakav ogled?Jel se primeti gde je bacano a gde nije?Godinama bacamo u proljece 100kg 15-15-15 po jutru.