Lucerka

Ko ti prodao seme, još je dobro i nikla :ROFLMAO:
Iliti, lako je vama da sejete rizičmo kada proizvodite seme.
Malo opuštanja, jel sada ići bentazonom protiv mišovkinje i hoću neću trave?

Ko ti prodao seme, još je dobro i nikla :ROFLMAO:
Iliti, lako je vama da sejete rizičmo kada proizvodite seme.
Malo opuštanja, jel sada ići bentazonom protiv mišovkinje i hoću neću trave?
Da znas 😂
Kako god mogao sam prodati 200kg semena, isti djavo.
Videcemo kombinaciju jos, ima dosta gorusice za sad.
Vidi se da je lošije spremljeno.Nisu uslovi bili povoljni.Ali je lepo nikla.Biće malo treskanja,kod košenja.
Mogao sam jos cekati najavljenu kisu pa da se bolje poravna, ja sam odlucio da posejem u takvo a da najavljena kisa zalije posejano, jbg.

Oprskao danas staru detelinu.nista krenula nije a misnjakinje ko u prici.Videcemo ucinak.Prosle god prskao Simfonijem i bas slab ucinak bio.

Evo kako danas izgleda lucerka.
ced4eb5a293dc78741c72aefa1c983ab.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Tako je prosle god kod mene bilo mnogo misjakinje, zakasnio za piano pa je palo prskanje tek 28 Marta, 1l/kj Stompa i 0,8l/ha Pulsara! Po skidanju prvog otkosa ponovljeno ne na svim parcelama ali kombinacija malo dobila izmene 0,5l/ha Stomp i 0,5l/ha Starane.
Misjakinje nema ic! Ostalo ce vidimo kad krene vegetacija, al mislim da i hocu-necu nece krenuti kojeg je takodje bilo na pretek!

Poslednja izmena:
Gledam ovu moju lucerku u basti gusi je uskolisna trava...nikada do sada nismo praktikovali prskanje herbicidiom pa lepo nisam pametan sta da radim.

Možeš da prskaš bilo kojim herbicidom za uskolisne korove u š.repi, suncokretu, soji a u maksimalnoj preporučenoj dozi.Ako je lucerka izašla nema svrhe prskati.

Što nema svrhe kad lucerka poraste nekih 15 cm, ja, sam tako Lane, uspelo 100 posto.. Videću kako će izgledati ove godine...

Nazad
Vrh