Gorušicu uspešno rešavaš Bentazonom, visoko je selektivan po lucerku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro ti prvo pogledaj lucerku pre prskanja,kod mene je sva vec krenulaDa li je neko nabavljao hemiju za prskanje dok lucerka miruje? Koliko sam uspeo da nađem cene herbicida sa a.m. metribuzin se kreće od 4500 do 5500. Ili ste prešli na neku drugu a.m.?
To mu bese Savazon ima tu aktivnu materijuGorušicu uspešno rešavaš Bentazonom, visoko je selektivan po lucerku.
Ovo sto je bilo toplo oko nove godine je poteralo lepo,jedino sad ako nije ponovo odbacila te izdanke mada neverujem jer je bila pod snegom dok su ovi minusiRatko sad ako nije zaspala kad će?
Dobro ti prvo pogledaj lucerku pre prskanja,kod mene je sva vec krenula
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Ja sam obilazio da vidim ima li miševa, kad je bilo ono toplo, i da, krenula lucerka...
Moraju korovi da narastu u fazi 2-6 lista a lucerka 10-15cm. Mozes da kombinujes svasta ima dosta preparata, sve zavisi od palete korova.Hvala za ovu informaciju, moraćemo proveriti stanje kod nas. A koji je vama plan u tom slučaju? Sačekati još neko vreme pa ići sa imazamoksom ili bentazonom?