Lucerka

Ma kakav crni pop, popadija je sasvim dovoljna.. Ima jedna, uff.. Tačno se ne bi sekirao ni da sve propadne posle.. 😊😊😊
Asvert universal je djubrivo sa prihranu predpostavljam.. 2kg po ha

Sejana 9aprila...oprskana pre nekih manje od dve nedelje sa Butoxone 1l i Simfony 5grama k/j....bezao sam od komsije da mu ne sjebem kukuruze i vidi se u daljini oplaz(tamno zeleno) haos bi bio od trave,ne bi se videla od nje....
FQDwGww.jpg

normalna,moja se jos i dobro drzi kakvih ima u okolini...oni koji nisu prskali to je haos,ko ce biti pametniji kasnije videcemo....nekad se moglo kupiti herbicid pre sijanja ali su normalno ukinuli ono sto je dobro,zaboravio sam kako se zvao,jedino Bik nije resavao ako ga je bilo

28 dana za voće; 42 dana za krompir; 49 dana za luk i kupus; 70 dana za šećernu repu; za soju, suncokret i uljanu repicu je obezbeđena vremenom primene...za detelinu ne znam

I ja sam guglao, isto nisam našao, prskao sam pre 35 ili 40 dana..
Trebao sam ovih dana da rešavam i širokolisne pa sam se odlučio na košenje ipak, baš iz ne znanja o karenci

Isto lucerku al manje oko pola metra adengom, nema joj spasa! Bila je skovrdzana dugo je nisam pokosio i sada nije krenula, nista nije krenulo na tih pola metra!
Zovem ga (mlad decko 79godiste) Ima preko puta te njive 20kj visnje u trecoj godin, "reko vidis do sad sam pazio na te tvoje visnje al od sad vise ne" i prekinem vezu! Zvao me 20x jos mu se nisam javio, verovatno hoce frajer da me obesteti jer mu visnje odzvanjaju u glavi, al ja necu tako ocu da se przi kao sto se przila lucerka 😂😂😂

Doduše kad bolje razmislim nije da mi je bila direktno oprskana iz dizne, već ovlaš kako je vetar nanosio, pa možda to ima značaja

Nazad
Vrh