Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Višlja od kosačice.šta bi ti,To je odlična detelina.I ja srušio moju juče... Nisu ni tako loše kako su izgledale
E moj aco, ovu parcelu sa snimka lane 4 puta trovao, i ove godine za sad jednom.. Stras božja šta ih bude.. Usamljena je parcela sa lucerkom u tom delu, a i podalje od sela.. Ove parcele što su mi u baštama, i u ulici između kuća nisam nikad trovao, tu ima mačaka i kerova pa oni to regulišu..Ja sam video u okolini Banatske Subotice da je pokupljena za baliranje.
Kod mene je takav napad miševa da je to čudo. Nisam nikada ranije trovao, ove godine ubih se trovajući na psenici, jednu njivu lucerke trovao drugu nisam. I tu gde nisam i sad velike aktivne rupe. Moracu podle skupljanja da ih i tu trujem, a kanda ce morati u jesen redovno da to radim.
Zalepi za zemlju ako bude vise kise,teze je pokupiti....Ne smeta joj ništa kad pokisne zelena.Ujutro kosim ostatak pa kako bude, ima buba, grickaju sve u 16.