6 hiljadarki za hektar je tu negde....prihvatljivo. Mada je drasticno skuplje nego kod kolega kojima rade KJ za dve hiljade. Neuporedivo je.Jeftinije me izaslo baliranje nego kosenje.Parcela jedan hektar, (zapravo rec je o dve parcele ukupno su hektar), kosenje surovih 8000 i o tome cemo jos da popricamo kad bude placanje, pomenucu cene ovde, jos nije naplata bila.Kad dodje civutin da naplati razgovaracemo.E DA, NEKO JE PITAO KOLIKO IZADJE PO HEKTARU BALA? Ove moje su bas velike, dobro zbijene bale.230 balaS tim da nije jednako izaslo na obe parcele, a obe su po pola hektara.Nego, imam pitanje za sve vas koji balirate i koji se malo bolje razumete u to nego ja.Pokosite prvi dan, ujutru.Susi se ceo dan, a sutradan kad spadne rosa, prevrnete (rucno ili masinski), prosusi se, napravite valovine i balirate. Ili mozda ostavljate da se prosusi jos, pa balirate TRECEG DANA?Balirao sam kasno veceras, zadnja bala u 21 h zavrsena.Mislite li da je bilo bolje da sam ostavio za sutra?Podpitanje: Sta je bilo, bilo je.Sta mislite o tome da se bale malo suse jedan dan na suncu, kad bude sunce najjace da krenem kupiti, ne pre.Sta vi kazete za susenje bala na livadi? Vredi li to?Znam da ako je previse ovlazilo nece valjati, ubudjace se, no nadam se da nisam potrefio los momenat.