Lucerka

Mislim da sam video u oglasima tu iz Svilajnca, 6500e ako secanje ne vara. Mozda I gresim

Jako jako dobra stvar,al ta u svilajncu je preskupa,jednostavno ne postoji racunica isplativosti za nju..

Devojčice ne vlaže kad vide prikolicu koja skuplja bale a vredi 7-8 hiljada era,a kad vide auto koji košta toliko ili manje pojačava se vlažnost

Pa za 6500 hiljada stvarno nek ide u ocin pa imas i prednji utovarivac i balirku i linjaj...i sam si presao na velike bale,i ja bi da sam na tvom mestu..

- - - - - - - - - -

A ima i jeftinijih prikolica,ne kazem da su bolje,al isto nise oko 100 bala..

Radim i velike a i male bale,prikolicu samo ako ikako budem mogao da kupim.Malo imam problema sa komšijama ne daju mi

Poslednja izmena:
Mislim da sam video u oglasima tu iz Svilajnca, 6500e ako secanje ne vara. Mozda I gresim
Tako je, ja razmisljao tome ali kad sam video cenu pfff...
Ima moj prijatelj, rucna izrada, ja ga pitao da uradi i meni, kaze najveci problem treba puno vremena a bas to mu fali.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Jel prehranjujete lucerku vestakom ( kojim i kada ? ) i imali vajde od toga. Lucerka je treća godina . Svako dobro i pozdrav!!!

Ja sam s proleća davao 3*15 po 150kg/ha.

Efekat je i više nego vidljiv, ali nisam radio računicu koliko veći prinos i koliko para NPK.

Moji rođaci u planinama rasture stajnjak s jeseni, s proleća drljaju.

Juče sam rasuo... A drljao sam u sredu-četvrtak, prošli.

Bude jača od susednih tokom cele sezone i ima intezivnu boju, modri se reklo bi se... Još kad uspem da je prsnem (folijarno!) sa 2% rastvorom ureae posle kose...

Pa za 6500 hiljada stvarno nek ide u ocin pa imas i prednji utovarivac i balirku i linjaj...i sam si presao na velike bale,i ja bi da sam na tvom mestu..

- - - - - - - - - -

A ima i jeftinijih prikolica,ne kazem da su bolje,al isto nise oko 100 bala..
Evo jedna dobra
5f28c38483913c71eae8794a11494209.jpg

Poslano sa mog LG-M200 koristeći Tapatalk

Bio danas u Hemoslaviji.zadtitar kaze nikako Senkor jer detelina nije ni usla u mirovanje.
Preporucuje butoxone+piano kad detelina krene.

J.bo ih zaštitar.Gde ćeš tek sa Pianom ako nije mirovala.Pozovi ti lepo Agro Sava informacije i popričaj sa njihovim stručnjakom za krmno bilje.

Nazad
Vrh