Odradi sa Sencorom pre početka vegetacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
200 dinara je mizerija za bale od 15kg.Da se razumemo sve preko 200din je dobra zarada, e sad ponuda-potraznja diktira cenu, nemam ni ja nesto mnogo za prodaju nekih 500 bala to ce da plane kad oglasim.
Sledece godine kod mene ce biti bala na hiljade, razmisljam da je prodajem sa njive za 1-1,2e. ko na takvoj ponudi ostane bez hrane tokom zime treba ga vezati za jasla zajedno sa tim kravama sto ih muci!
Javi na proleće ako budeš rešio sa njive da daješ po toj ceni.Da se razumemo sve preko 200din je dobra zarada, e sad ponuda-potraznja diktira cenu, nemam ni ja nesto mnogo za prodaju nekih 500 bala to ce da plane kad oglasim.
Sledece godine kod mene ce biti bala na hiljade, razmisljam da je prodajem sa njive za 1-1,2e. ko na takvoj ponudi ostane bez hrane tokom zime treba ga vezati za jasla zajedno sa tim kravama sto ih muci!