Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fastak i pinto su naj povoljniji, a urade poso.S kojim preparatom (insekticid) da se prska lucerka posle kosenja ima bubica vraziji svet.
S kojim preparatom (insekticid) da se prska lucerka posle kosenja ima bubica vraziji svet.
Pricekaj do cetvrtak pa onda,dok se stabilizuje vreme.Gotova prva tura, spakovana 281 bala. Sutra zorom nastavljamo sa kosenjem livada.
Ja kosim sa kuhn-ovom kosacicom sa 4 diska 10 godina i prvi kos bez 6 dana nema sanse da se balira. Prvi put sam rasturio lucerku i balirao je treci dan, bale su ekstra dobre. Rasturivac smanjuje vreme susenja 3 dana najmanje.Rastresac je dobar kad se kosi rotacionim kosacicama, narocitom kad su sa dva diska pa su otkosi debeli. Kada se kosi obicnom ne verujem da rastresanje ima veceg efekta.
Kako uspevate tako lake bale da pravite. Da li su male ili mekane? Posto ste prodali?Ja kosim sa kuhn-ovom kosacicom sa 4 diska 10 godina i prvi kos bez 6 dana nema sanse da se balira. Prvi put sam rasturio lucerku i balirao je treci dan, bale su ekstra dobre. Rasturivac smanjuje vreme susenja 3 dana najmanje.
- - - - - - - - - -
Juce izbalirano 2,7ha 950 bala i sve prodato sa njive. Bale su u proseku 10-12 kg.
Kako uspevate tako lake bale da pravite. Da li su male ili mekane? Posto ste prodali?
E moj druze, nisi ti video sta i kakve sve bale umeju da se naprave, a da se trazi masna cena... BIlo mi je u ponudi lucerka 250 dinara bala jedva 7kg, i ti nikako ne mozes coveka da ubedis da to nije bala....