nikola indjija
Član
ovo su saksije ali radim i u presovane kocke malo je zemlja prevlazna pa nemoze da se radirekreativac je napisao(la):@nikola jesu li to presovane kocke ili saksije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo su saksije ali radim i u presovane kocke malo je zemlja prevlazna pa nemoze da se radirekreativac je napisao(la):@nikola jesu li to presovane kocke ili saksije?
ovde ljudi rade po ceo dan i uvece malo sednu da razmene neki komentar,postavljaj jedno po jedno pitanje a ne milijon odjednom.Ako ozbiljno planiras da se bavis povrtarstvom onda moras malo i iz litaerature(koja se mozi naci na svakom koraku) nauciti nesto a ne samo zapitkivati na forumimaLady je napisao(la):Ljudi ja vas nista ne razumijem! nekakve bale, nekakve saksije, folija koja se razgradjuje...o cemu vi pricate?
Ja prvi put sadim lubenice ove godine. Ovamo mi kazu da kasnim ali bolje ikad nego nikad.
Prije dva dana su posijane sjemenke iznikle.
Danas sam sorala razboj (zemlju na kojoj nije sadjeno godinama) 20 godina...
Da li treba da stavim stajsko djubrivo ili vjestacko ili kokosije posto imam svoju farmu koka nosilja, 2500 koka. Mada cujem price da je to opasno jer nije pregorelo, svjeze je i moze da izgori biljku.
Sta dalje? Ja pojma ni o cemu nemam. Gdje mogu da procitam?
Planiram da stavim foliju i kap po kap... Imam milion pitanja.............
Duhovito!!!!!!!!!mims je napisao(la):Postavila si previše pitanja. Ako na toj zemlji nije ništa rađeno 20 godina onda ti nema pomoći.
Citat člana Urbana!Lady je napisao(la):Duhovito!!!!!!!!!mims je napisao(la):Postavila si previše pitanja. Ako na toj zemlji nije ništa rađeno 20 godina onda ti nema pomoći.
Bas si faca! Ti nesto znas i to sad sebicno cuvas za sebe. Ljubav je davanje. Volite se ljuuuudiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bice lubenicaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Post je spojen: [time]четвртак, 29. април 2010. 15:17:49 MST[/time]_________________________________________________
Topalovicu, pogledaj privatne poruke. Dobro si prosao ovog puta!
nije se valjda djetic iznervirao?topalovic je napisao(la):obozavam da citam PP zivela ti nama
mims je napisao(la):Da znam ako tu nije ništa rađeno 20 godina da si prvo trebala posejati pšenicu, ječam ili nešto slično, zatim ugari, prskati i tako bar dve - tri godine da se zemljište malo privede kulturi, ovako od korova nećeš moći da opstaneš a i neka analiza zemljišta bi bila vrlo pogodna ko zna šta tu fali a čega ima u višku. Lubenica ima dosta visoke zahvteve u pogledu dostupnih minerala.
ja sam prosle godine sadio lubenice na "parlog" bio nekada vinograd i vocnjak i lubenice bile ekstra,bilo malo problema sa travom dva puta prskano totalom izmedju redovamims je napisao(la):Da znam ako tu nije ništa rađeno 20 godina da si prvo trebala posejati pšenicu, ječam ili nešto slično, zatim ugari, prskati i tako bar dve - tri godine da se zemljište malo privede kulturi, ovako od korova nećeš moći da opstaneš a i neka analiza zemljišta bi bila vrlo pogodna ko zna šta tu fali a čega ima u višku. Lubenica ima dosta visoke zahvteve u pogledu dostupnih minerala.
svaka cast ti ga bas dobro nadjubri. koliki je bio prinos? jesi li imao puno prskanja za zastitu od insekata i bolesti?nikola indjija je napisao(la):ja sam prosle godine sadio lubenice na "parlog" bio nekada vinograd i vocnjak i lubenice bile ekstra,bilo malo problema sa travom dva puta prskano totalom izmedju redovamims je napisao(la):Da znam ako tu nije ništa rađeno 20 godina da si prvo trebala posejati pšenicu, ječam ili nešto slično, zatim ugari, prskati i tako bar dve - tri godine da se zemljište malo privede kulturi, ovako od korova nećeš moći da opstaneš a i neka analiza zemljišta bi bila vrlo pogodna ko zna šta tu fali a čega ima u višku. Lubenica ima dosta visoke zahvteve u pogledu dostupnih minerala.
Post je spojen: [time]1272665593[/time]_________________________________________________
sa djubranjem nije bilo problema zaorano 1t po jutru 8-16-24 i jos kroz kap po kap oko 200kg kemire,amonijum nitrata i scotsa i nema problema