Dragan18
Član
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZFBwoKWfW0Q&feature=related[/youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nebojsa je napisao(la):Kakav kvalitet ima ova folija? Šta radiš kada su topli dani, zna ispod tunela a bude dosta toplo. Ovo je dosta velika površina da bi otvarao tokom dana, jel praviš otvore na foliji?
jhona DERU je napisao(la):aremane gledajući slike izgleda kao da su ti lukovi koji drže foliju iznad folije ? da nisu ispod kako onda stoji folija gore ?? ili grešim
Sale je napisao(la):@aremane
Izgleda extra.Gde se to nalazi ? U kom predelu nase velike zemlje ?
DaVinci je napisao(la):@aremane
isto tako ti i ja postavljam tunele ali sa jednim stapom i zatrpanom gornjom folijom ,posto u banatu imamo cestu pojavu jakih vetrova (kosave)... neznam kako takvi tuneli mogu da se zadrze da ih vetar ne odnese .....
ciak je napisao(la):takvi tuneli obično lakše izdržavaju vetrove jer vetar ima gde da udje i gde da izadje ako si dobro obratio pažnju oni su malo izdignuti do 2cm od zemlje i na takav način i omogućavaju delimično luftiranje.
a što se vetrova tiče ovo je jedan od dobrih načina da se spreči opadanje mladih zametaka u toku vetra kad je jačina tolika da pomera vreže, i ako se na vreme skine dolazi do ranijeg zrenja naravno uz više raznih faktora.
Koliko sam ja čitao postoje samorazgradive folije , znači koristiš pa zaoreš i one "BI" trebalo same da se raspadnu u zemlji e sad koliko je to istina neznammoramo ipak malo misliti i na ekologiju, bar dok kod nas ne dođu strožiji eko zakon.
U našim uslovima u prvi kanal i zapaliti toje "reciklaža" kod nasona bi bila preskupa najbolje je ipak skupljati i nositi na reciklažu