Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema plodova po pola kile ima ko jaje...
godina na slici ne odgovara...
kod mene je puna njiva lubenica od 3-5 kg.Bas lepo izgleda tvoj bostan
Prosle godine kod mene su bile jako male vreze ali je bilo more lubenica,pa sam imao problema sa bojom lubence ,dosta je bilo zutih,Ove godine smo malo vise dali znacaj na vrezama i za sada je situacija dobra.Nema mnogo veikih lubenica ,ali ko pesnica i manjih ima svuda.Za sada velicina je tu negde oko 6 kg
Kada ocekujes da ces imati za prodajuljudi kakav vam je rod dinje ove godine, imate li pucanja plodova i bolesti?
- - - - - - - - - -
evo kako izgledaju lubenice kod mene. bostan mi je zdrav i imam mocne vreze od kojih se lubenice i ne vide. kakva je ova godina luda, ja sam zadovoljan situacijom[/URL] image[/IMG][/URL] image hosting flickr[/IMG][/URL] image hosting facebook[/IMG][/URL] free image hosting[/IMG][/URL] application screenshot[/IMG]
indor Koja je ovo sorta
u pravu je Jingis. stara fantazijato je fantazija
Koja bi prihrana trebala da ide oko cvetanja? Jel dobra 20 20 20 ili treba jarin 1 ili 2?
Ja imam neku preporuku za 2 kasike na 10l vode.
oce biti kod nekog skoro lubenica