indoor
Član
lubenica stara fantazija slikana pre tri dana
[/URL] screen capture freeware[/IMG]
[/URL] image[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko se to druze isplati? ja trosim oko 30 000 komada po sezoni,a ako prepokrivam dinju u maju zbog mogucih kisa i pucanja dinje i do 40 000. 100 komada su me izasli 120 dinara ili 1,1 eura,a koliko je cena tih plasticnih stapova?ako se lepo pokupi,slozi i skladisti,neko pruce koristim i po dve godine.Možda nekom i pomogne!
Ove štapove ili kako ih već zovete kod nas se stavlja alkaten za vodovod pola cola ne trga ni foliju ni agril a služi godinama.
drugar ja sam uzimo plasticne ctapove mesto bagremca 1,5m duzine platio 11din komad i moze sluziti po meni bar3-4god,tako dase isplatikoliko se to druze isplati? ja trosim oko 30 000 komada po sezoni,a ako prepokrivam dinju u maju zbog mogucih kisa i pucanja dinje i do 40 000. 100 komada su me izasli 120 dinara ili 1,1 eura,a koliko je cena tih plasticnih stapova?ako se lepo pokupi,slozi i skladisti,neko pruce koristim i po dve godine.
drugar ja sam uzimo plasticne ctapove mesto bagremca 1,5m duzine platio 11din komad i moze sluziti po meni bar3-4god,tako dase isplati
ja cu od nedelje. chekam da prodje ova kisa.gospodo bostandzije dali ste poskidali tunele
Mi smo morali nije bilo vise mesta u tunele.stavicemo agril sutra posto za utorak ujutru javljaju osam stepenija cu od nedelje. chekam da prodje ova kisa.
ja cu u sredu,jer od tad javljaju porast temperature. imash li antraknoze na lubenici, vreme je idelano za njen razvoj?Mi smo morali nije bilo vise mesta u tunele.stavicemo agril sutra posto za utorak ujutru javljaju osam stepeni
Koju povrsinu lubenica imas u tunelima?Mi smo morali nije bilo vise mesta u tunele.stavicemo agril sutra posto za utorak ujutru javljaju osam stepeni
Antraknoze nemam.A lubenica i dinja imamo oko 2.5 jutra pokrivenihja cu u sredu,jer od tad javljaju porast temperature. imash li antraknoze na lubenici, vreme je idelano za njen razvoj?
mislim da temperatura nece biti problem, jedino vlaga,a agril ti tu nece pomoci. ja cu moju da pokrijem ponovo sa vecim tunelima,a da vreze izlaze napolje i glava biljke je zasticena. tako radim dinju vec godinama.Antraknoze nemam.A lubenica i dinja imamo oko 2.5 jutra pokrivenih
Kada je pokrivas ponovo ako nisi skinuo tunelemislim da temperatura nece biti problem, jedino vlaga,a agril ti tu nece pomoci. ja cu moju da pokrijem ponovo sa vecim tunelima,a da vreze izlaze napolje i glava biljke je zasticena. tako radim dinju vec godinama.
pokrivam je ponovo sa istom tom folijom,ali vecim stapovima. pusticu sluku kasnije,pa ces videti.Kada je pokrivas ponovo ako nisi skinuo tunele