lubenice i dinje

E jeli iznosite lubenice na otvoreno bez tunela ili je jos rano?Ja sam mislio u cetvrtak ili u subotu

Da brate, iznosimo i na otvoreno samo cemo jos malo sacekati...odmah pored ovog pokrivenog imamo i 10 traka za ne pokrivan bostan...ima jos vremena za njega mada i zavisi kakva ti je rasada, ako prerasta treba ga iznositi.

11gjfb6.jpg

2u6dz80.jpg

1j22yd.jpg

142ubeg.jpg

Ovo su moje lubenice rasadjene 19.4

Uh,kad ovo vidim srce mi zaigra.Svaka cast.Reci mi sta ti radi ovaj radnik sa kantom.

Nikola koliko stavljas stajnjaka po odzaku ili po sadnici ,da li je ispod folije pre djubreno stajnjakom ili nekim drugim djubrivom?

@ nikola indjija svaka cast matori. koja povrsina je u pitanju i kako zalivas?

Evo jos nekih slika:

1zqcz04.jpg

fkd0df.jpg

2wd7ct4.jpg

2nvgj95.jpg

Evo kod mene počinju problemi sa hladnim vremenom lubenica počima da žuti pa vi iskusni majstori recite šta bi bilo najbolje da napravim.

Evo kod mene počinju problemi sa hladnim vremenom lubenica počima da žuti pa vi iskusni majstori recite šta bi bilo najbolje da napravim.

Zavisi kad si rasadio? Kod mene je drugar rasadio 09.04 i posle prvog talasa hladnoce je sve otislo, oko 4kj. Sad ne znam, mislim da ovo nije hladno vreme za lubenice, sutra najavljuju kisu i 20 stepeni...

Jingis imam pod tunelom oko 3 kj,zalivam sa kap po kap,malo pre sam isao u Sabac pa to je strasno koliko ima tunela bice bostan jeftiniji od kukuruza

Ja imam malo jace od 1kj pokrivanog i imacu oko 1kj na otvorenom, jos malo treba da ga iznosim. A zalivam cisternom...:(...i ja imam isto misljenje za cenu bostana ove godine...;)

Rasadio sam pre dve nedelje ali kod nas nije baš toplo po noći je dosta hladno druge sam posadio prošli petak pa sad čekam da vidim šta će biti sa njima.

Nazad
Vrh