Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel na t40as pasuju tockovi sa ovog rusa? ja mislim da je isti promer tockova ovako sa slike?
Od mene kupljeni svi ovi delovi za pravljenje manuelog ukljucivanje... Nadamo se da ce uspeti...Evo pocetak radova mog komsije koji ima T40 duplaka,da uljucuje prednju vucu manuelno,
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] evo ovo je za pocetak nabavio,zupcanik je od vladimirca i od njega mu treba srce,obradjen je na strugu,bice valjda funkcionalno.....
- - - - - - - - - -
Zna li neko,koliko konja ima ovaj dajc,koliko je tezak,i slicno?
Ma tezi je on puno vise od 2560kg.jer po tim podacima t40 ima 2300kg,a t40 dw 2500kg,a u stvarnosti imaju mnogo vise...No sve u svemu t40 se odlicno pokazao..ovaj deutz bi otesao i 577 pogledaj samo koliki su mu prednji tockovi..Na toj traktorijadi t40 je pobedio sve traktore u klasi,zatora 6245,6045,i ne znam koje bese jos traktore..a,u klasi od 80ks i preko,mtz 82,je odneo sve pobede,a od 100ks 1025 je odneo sve pobede,tako da su se tu rusi bas proslavili..Mislim da je u pitanju Deutz Fahr Agrolux 75. Prema podacima na internetu koje sam pronasao ima 72 ks i 2560 kg
- - - - - - - - - -
Traktor je 2008 godiste
Malo izlazimo iz teme,ali kako je onda moguce da 820 ima skoro 4,5t sa tegovima,a 1025 samo 5t,a mnogo je veci????
Prema ovim podacima t40 ima oko 2700kg,a jesi izmerio ti nekada tvoj t40? i uporedio sa ovim podacima?Ciro predhodni post se odnosio na Clana NIKI9298.