Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neutralan polozaj i pustiJel to sa podignutom rucicom pusta ili je u neutralu pa opet pusti ?
Zaista neznam malo mi je cudno da je drzao orudje par dana sad odjednom da padaju same poluge,kod mene (T-40) ima na klipu neki ventil ,a izgleda kao pipak koju se gurne unutra da zakoci klip ,ako i onda pusti mozda se zeznuo klipneutralan polozaj i pusti
samo rucica za kipu nju kad dignem volan olaksa,ako je do razdelnim ventilom sta radit s njim ,,mozel se stelovat i kako,,kupit drugi il je do opruge mozda je treba razvuc
il skupit ,
Kolko ja znam,taj ventil se menja,nije to neka investicija,1500-2000 din.
U vezi peska i nadvoznjaka,imam i ja T 40 dv i preko nadvoznjaka sam vukao prikolicu sa vest.djubrivom,prikolica sa djubrivom 3.5 tone,pa nije bas da ne oseti,mislim izvlaci sestom sa pola gasa bez problema,ali se ne buni ako mu se jos malo stisne gas.Da ne bude zabune,u odlicnom je stanju.
Kolko ja znam separirani pesak ima masu od oko 1800 kg po m3,sto znaci da je u toj kompoziciji bilo negde oko 9 tona,mozda malo manje.To je mogao da izvuce sestom uz pun gas pre nadvoznjaka,a na nadvoznjaku je verovatno dimio ko lokomotiva.
Nije da ne moze,ali cemu toliko siljenje masine...
A posle ce biti... "traktor je s..nje", "ruski krs", itd.