Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari, imate li broj nekog od koga mogu poruciti dihtung za mog LTZ-a? U pitanju je dihtung kod zvona menjaca, odgovara i sa T-40. Traktor je 60 AB.
Hvala
-Milan
pa zar nema kod najlon pijace u Novom Sadu rusa sto prodaju delove za traktore ??? mozda ti neko moze nabaviti njihov broj telefona pa da ih pitas !pre dve godine su bili tamo !Drugari, imate li broj nekog od koga mogu poruciti dihtung za mog LTZ-a? U pitanju je dihtung kod zvona menjaca, odgovara i sa T-40. Traktor je 60 AB.
Hvala
-Milan
pozzdrav ..da slucajno pri sklapanju i stelovanju ventila da ti nije bio izvucen dekompresor.jer imao sam takav slucaj i palio ga na 24w dok nisam skonto,,da sam ventile stelovo a dekompresor bio izvucenPozdrav!
Ja sam novi clan, od juce. Imam jedno pitanje na koje odgovor nisam uspeo da nadjem na prethodnim stranama ovog foruma: Kako mogu tacno da odredim kada je pocela pumpa da baca gorivo u prvi cilindar? Neko je pomerao ugao paljenja, verovatno prethodni vlasnik, sada je na motoru uradjeno:
-pumpa,
-dizne,
-glave (ventili i vodjice),
-karike( hilzne su bile dobre)
Problem: Tesko pali (dobro vergla, nov anlaser, nove baterije), iskljucena pumpa hidraulike, ne pomaze grejac. Kada upali dimi kao parnjaca. Kada se zagreje malo se smanji dim (upola manje dima). Gas prima relativno dobro. Nisam u prilici da probam koliko snage ima. Inace radi se o traktoru T40AS . Na drugom traktoru T40 dima ima samo dok je hladan (dim je plavkaste boje) kasnije dima nema nimalo. A pali daleko lakse iako pomalo trosi ulje(bez grejaca).
Negde sam nasao podatak da je pocetak ubrizgavanja na 28 stepeni pre GMT. Te oznake sam nasao na remenici.
- - - - - - - - - -
pozzdrav ..da slucajno pri sklapanju i stelovanju ventila da ti nije bio izvucen dekompresor.jer imao sam takav slucaj i palio ga na 24w dok nisam skonto,,da sam ventile stelovo a dekompresor bio izvucen
ovo ko zna dal nekad cisceno jer kad sam ga kupio i zaminio ulje imao sam utisak da nije nikad ulje menjano,centrifugalni filter bio pun.
ovo ko zna dal nekad cisceno jer kad sam ga kupio i zaminio ulje imao sam utisak da nije nikad ulje menjano,centrifugalni filter bio pun.