Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaki T 40 ima dva kaisa i duplu remenicu na ventilatoru,dinami (alternatoru) i radilici.
Za tegove na radilici ne smem da se kladim,ali to nisam cuo.
pa ja mu sve sipam D2 na NISovim pumpama, nikad ni gram loz ulja nije sipano... bar kod mene, vuce ko lud, malo dimi na leru.... nem pojma... ma ima da ga prodam i da odem na more bre da prodajem kifle, necu se vise nerviram!
- - - - - - - - - -
moram da kazem to onom mom nazovi majstoru... za slucaj da ne zna.... a koliko li su samo te ferode? posto su obloge 30e
- - - - - - - - - -
samo to nitovanje da bude dobro, jer ja vozim drva sa njim, po velikim nizbrdicama ako nesto krene naopako ode u ambis....
Pa deces bre jeftinije???? Jedino dzaba plus ugradnja gratis...
- - - - - - - - - -
Ajde jedno pitanje za malo bolje poznavaoce T-40 od mene.. Kako prepoznati jaci motor od slabijeg na T-40??? Jer ima neke razlike koja je vidljiva ili jedino na plocici od motora?? Verujem da u saobracajnoj ne pise i ako pise koliko je tacno...
ljudi aman pomagajte, moram da menjam cizmu na T40, razvalili smo da promenimo kocnice, ali ima lufta u lezajevima + zupcanici veliki i mali su se okrnjili + dobilo lufta kuciste u onom delu gde lezu ovi lezajevi gde se spajaju sa kucistem, i sad moram celu cizmu da menjam............ gomila mi treba za to, a jos veci problem je sto nmg da nadjem cizmu
- - - - - - - - - -
ima li koga zivog??? trebaju mi brojevi od nekih prodavaca delova ......
ljudi aman pomagajte, moram da menjam cizmu na T40, razvalili smo da promenimo kocnice, ali ima lufta u lezajevima + zupcanici veliki i mali su se okrnjili + dobilo lufta kuciste u onom delu gde lezu ovi lezajevi gde se spajaju sa kucistem, i sad moram celu cizmu da menjam............ gomila mi treba za to, a jos veci problem je sto nmg da nadjem cizmu
- - - - - - - - - -
ima li koga zivog??? trebaju mi brojevi od nekih prodavaca delova ......