dragan300
Član
Male su sanse da bude zapuseno jer to je obicna metalna mreza ne bas tako fina.ima ta dva srafa moracu da ga ocistim izgleda da je prljavo kad ladan tesko digne pritisak,kad vruc drzi dobro
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Male su sanse da bude zapuseno jer to je obicna metalna mreza ne bas tako fina.ima ta dva srafa moracu da ga ocistim izgleda da je prljavo kad ladan tesko digne pritisak,kad vruc drzi dobro
Male su sanse da bude zapuseno jer to je obicna metalna mreza ne bas tako fina.
Vladj ovako da sredis ti tvoj T-40 kao ovaj gore sa slike... Ima da budes glavni u selu...
ima ta dva srafa moracu da ga ocistim izgleda da je prljavo kad ladan tesko digne pritisak,kad vruc drzi dobro
ja ipak mislim da je to sito zapuseno jer kad upalim jedva digne pritisak ako dodam gas on pocne da pada a kad se zagreje sve ok kad je vruc drzi 2,5 na min,gas kako dodajem gas tako i pritisak raste
Ne bih da te demoralisem,voleo bih da gresim,ali ti je ovde 99 % otisla uljna pumpa u karteru.Isti simptom sam imao i bukvalno sam sve zivo gledao,promenio ulje,cistio taj filter,centrifugu,stelovao sam mu pritisak,ali jednostavno hladan kada upali ( u zavisnosti od spolj.temperature) nikako nije imao pritisak,tek posle par minuta pritisak se popne,ali jako malo.
Uljna pumpa ti nije mnogo skupa,nesto mi u glavi stoji cifra od 2800 din,ali je posao da je zamenis jednostavno da se use...s.Odvaja se kompletan prednji most sa delom sasije,skida se ona velika prednja dekla,bos pumpa,karter.
Pisao sam o tome ranije,pa srecno u resavanju problema.
Nece ti niko platiti,ali ja ono da radi ne bih dao neprijatelju
naruceno 400 dindzi