Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko to zadovoljstvo izadje vladj?Klip,orbitrol,creva itd.Mozes i koju sliku okaciti slobodno.Jesi radio posebnu pumpu ili se vezao na onaj mrtvi razdelni ventil.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Nov Cilindar u Mikronu ce izaci oko 14000, orbitrol lifam 100 nov na kucnoj adresi 17000, osovina koja ulazi u orbitrol 2000, prepravka creva i holenderi oko 3000. Creva i sve ostalo je moje. Ugradnju sam vrsio sam tako da sam i tu ustedeo. Dodatnu pumpu nisam stavljao jer nije bilo potrebe. Volan se na ler gasu u mestu vrti prstom. Postavicu neku sliku veceras.
- - - - - - - - - -
Borko u Mikronu za rakovicu i imt cilindar kosta 10000, a orbitrol ide isti kao sto je kod mene.
Ugradio sam cilindar sa hodom klipa 230mm, pa 270mm i bilo je nedovoljno, pa sam porucio hidro cilindar sa hodom klipa 310mm. Cekam da naprave pa javljam utiske.[
Ako kacis klip na isto mesto gde je i stara spona isla treba ce ti klip 48 do 50cm a ako ides blize tocku onda moze i kraci.
Idealan hod klipa je 31cm, a precnik je 22mm, sto je sasvim dovoljno i mnogo je lepsi odziv volana nego sa 25mm, probano u praksi.Vladj samo kad namestis javi za duzinu klipa koja je idealna.Precnik klipnjace verujem da je 25mm.
Послато са m2 note уз помоћ Тапатока