LTZ

Ugradio sam cilindar sa hodom klipa 230mm, pa 270mm i bilo je nedovoljno, pa sam porucio hidro cilindar sa hodom klipa 310mm. Cekam da naprave pa javljam utiske.

Koliko to zadovoljstvo izadje vladj?Klip,orbitrol,creva itd.Mozes i koju sliku okaciti slobodno.Jesi radio posebnu pumpu ili se vezao na onaj mrtvi razdelni ventil.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Nov Cilindar u Mikronu ce izaci oko 14000, orbitrol lifam 100 nov na kucnoj adresi 17000, osovina koja ulazi u orbitrol 2000, prepravka creva i holenderi oko 3000. Creva i sve ostalo je moje. Ugradnju sam vrsio sam tako da sam i tu ustedeo. Dodatnu pumpu nisam stavljao jer nije bilo potrebe. Volan se na ler gasu u mestu vrti prstom. Postavicu neku sliku veceras.

- - - - - - - - - -

Borko u Mikronu za rakovicu i imt cilindar kosta 10000, a orbitrol ide isti kao sto je kod mene.

Nov Cilindar u Mikronu ce izaci oko 14000, orbitrol lifam 100 nov na kucnoj adresi 17000, osovina koja ulazi u orbitrol 2000, prepravka creva i holenderi oko 3000. Creva i sve ostalo je moje. Ugradnju sam vrsio sam tako da sam i tu ustedeo. Dodatnu pumpu nisam stavljao jer nije bilo potrebe. Volan se na ler gasu u mestu vrti prstom. Postavicu neku sliku veceras.

- - - - - - - - - -

Borko u Mikronu za rakovicu i imt cilindar kosta 10000, a orbitrol ide isti kao sto je kod mene.

Jel moze neka oznaka tog orbitrola, kolko kubika i kakvi su ovi za MTZ traktore ima ih po oglasima novi za 90eura?

Vladj samo kad namestis javi za duzinu klipa koja je idealna.Precnik klipnjace verujem da je 25mm.

Ugradio sam cilindar sa hodom klipa 230mm, pa 270mm i bilo je nedovoljno, pa sam porucio hidro cilindar sa hodom klipa 310mm. Cekam da naprave pa javljam utiske.[
Ako kacis klip na isto mesto gde je i stara spona isla treba ce ti klip 48 do 50cm a ako ides blize tocku onda moze i kraci.

Slike uslikane davno ali nikako vremena da ih postavim. U medju vremenu je stigao i drugi cilindar sa vecim hodom klipa.

IMG-20170211-00108.jpg
IMG-20170211-00109.jpg
IMG-20170211-00110.jpg
IMG-20170211-00111.jpg
IMG-20170211-00112.jpg
IMG-20170211-00113.jpg

Usput je napravljena stelujuca poteznica za gornje i donje kacenje prikolica.

IMG-20170211-00115.jpg
IMG-20170211-00116.jpg

Vladj samo kad namestis javi za duzinu klipa koja je idealna.Precnik klipnjace verujem da je 25mm.

Idealan hod klipa je 31cm, a precnik je 22mm, sto je sasvim dovoljno i mnogo je lepsi odziv volana nego sa 25mm, probano u praksi.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje,video sam po internetu da ljudi vuku sa t40 berace zmaj 222-233,ja sam probao ali nisam mogao iskipujem,stavio sam novu pumpu hidraulike i opet nije hteo,kad je pola bunkera onda iskipuje ali pun nece,e sad dali postoji neka caka? Drugar kaze da nema kapacitet ulja u sistemu msm na litrazu... Ako neko ima resenje bicu mu zahvalan... :)

Nije stvar pumpa nego ventil kontrole pritiska pumpa gura ali ventil nema dovoljan pritisak a mozda te zeza i ventil prioriteta pa pusti ulje u vilan a nece nazad na izvode

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

kad sam kupio traktor bivsi gazda ja napravio anslag na desnu stranu toliki da je se palila prednja vuca i cak se i ona zastita na rukavcima iskrivila ali zato na levu nije mogao ni da skrene. e sad ja ga nisam dugo tako vozio ali misli dokle god se vuca ne ukljucuje pri skretanju i kardani su sigurni

Radila vuca ili ne, ako je preveliki anslah u jednom trenutku ce poceti da lupaju krstovi kardana sto nije dobro.

Fali mi slovo m u predhodnom postu. Hteo sam reci mislim, a ne misli. Slazem se sa tvojom konstatacijom. Nego ja stalno nesto budzim ne bih li smanjio gazenje na kraju reda sa spartacem,prskalicom i sl

Kako kacite berac na t40? Ja planiram na poluge jer nemam poteznicu neku pravljenu i to bih poluge pomerio prema unutra kako je fabricki predvidjeno na dve rupe da se drze tako da klip nema funkciju ali ne znam kolko je to jako ili mora da se pravi neka poteznica.

Nazad
Vrh