Lovačka tema

Mada i ti skplji nocni dvogledi (kamere) nisu svemocni.Imao sam prilike da lovim Pulsar nocnom optikom,nocnim dvogledom i termo kamerom,sve od istog proizvodjaca.Jedino me je optika ipresionirala,dvogled je bacanje para.Termo kamera je odlicna stvar ali jako zamara oko,nakon gledanja kroz nju potrebno je 10-15 sekundi da vam se vrati slika u oku.

Jel mogu da imam 2 puske na mom imenu istog kalibra?

- - - - - - - - - -

Kakva je puska iz25 sa jednim obaracem,trzi mi covek 20000din

Naravno,mozes koliko hoces...

Ok puska starije proizvodnje,ali bolja od ovih novih sada,mana malo se "ripa" sa nekom jacom municijom...

A gle terijer kako je stalozen :osmeh: Svaka cast :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Kolege,ako nekog interesuju nove Olivon optike za karabin neka mi se jave na pp::spreman na sve::

Kolege lovci prodao bih svoje puske jer vise ne idem u lov
Imam IZ 58 16cal polozara
Zastava 8x57 J's
Karabin je Nov mozda 50 metaka ispalio
Javite se na pp

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

I bre kod nas za 2-3 crvene kupis jarca da biras belog,alpinca,sa rogovima bez rogova i odneses ga negde u atar i odstrelis jos ti ostane pored trofeja i meso za kotlic!:osmeh:

- - - - - - - - - -

Da li neko zna gde se organizuju komercijalni lovovi na fazana? Cena , i neki kontakt telefon ?
Lovacko drustvo Fazan Savino Selo ima poligon za lov fazana do kraja marta meseca fazane pustaju iz njihovih volijera evo vama br coveka kojem da se obratite za sve u vezi lova i organizacije 065/373-6128 Nikola Bubalo!

U pitanju je domaca svinja ukrstena sa Ruskom divljom svinjom radi plodnosti i kvaliteta i doslo je do toga da su se prenamnozile stete na poljoprivrednim usevima godisnje prelazi i po nekoliko miliona dolara tako da drzava stimulise njihovo izlovljavanje u cilju smanjenja stete i isplacivanja odstete farmerima!

Ima li ko kakvih informacija o menjanju starih oruznih listova za nove (biometrijske), i koliko ce to zadovoljstvo da nas kosta?

Nazad
Vrh