Miloš D.T
Član
Ja koliko znam ako si lovac porez se ne placa,a u nasem lovackom drustvu smo radili lekarski jos proletos.A orman po zakonu moras imati (mnogi ga nemaju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da se ne naplacuje ako si lovac ali ja sam bivsi lovac a drug mi sad kaze da od sledece godine ide porez na oruzje. Za lovacku nije problem, nego ne znam koliko ce biti za karabin. Ma kod nas je divljina nema lekarskih, a orman nema niko. Kod nas iz sup-a krenuli da idu po kucama da proveravaju za oruzje.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Ovo je keva,divljac je ne vidi,tjs ne reaguje,za sada zadovoljan
![]()
Мени је калкулација библија струке па сам и то рачунао. Три дебеле свиње годишње што је за мене било прихватљиво у односу на бенефите. Не кажем да је то важило за све "ловце". Било је и оних који су хтели да једних хицем одстреле три живуљке.Da li je ko od vas lovaca nekada izvodio slicnu racunicu , mislim , smete li sve da stavite na papir , od dozvole ,opreme , goriva, municije , kerovi i sl .
Sta ces da lovis s njom?Malo se ponovili za vikend.
Pazarena vazdusara DIANA 340 N-TEC PANTHER
4.5 mm kalibar, pocetna brzina 330 m/s jacina 22J
Za sad ustisak vrhunski al nisam stigao jos da je upucam na daljinu kako treba to cu za vikend