nesic
Član
To je to kad hoce na tebe, ja danas nisam ni metak opealio, sreca bilo je viska pa sam nosio zeca kuci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosta je bilo i 2 .... treba ostaviti i za drugi putDanas bili na zeca i posle prvog kruga u 10h je sve bilo gotovo. Bilo je i viska zeca.
Nikad mi se nije desilo da u jednom krugu napravim ovakav pokolj kao danas:
Koju je pametnije uzeti za 8x57DBK-03-BDC Optički nišan Diamondback 3,5-10x50 BDC | Optički nišani | Prodavnica Lovačke Opreme
DBK-03-BDC Optički nišan Diamondback 3,5-10x50 BDC | Optički nišani | Vortex | Diamondback čvrsta jednodelna konstrukcija od aluminijumske legure za avione čini optički nišan Diamondback praktičnoi neuništivim iwww.lovackaprodavnica.com
OPTIKA HAWKE VANTAGE WA 30mm 3-12x56 IR (L4a)
OPTIKA HAWKE VANTAGE WA 30mm 3-12x56 IR (L4a) Detalji:Uvećanje: 3-12xPrečnik objektiva: 56mmIzlazna pupila: 18-5mmKončanica:L4aIluminacija:Crvena/Zelena 5 nivoaVidno polje na 100m: 14.3m 3x, 3.6m, 12xGlavna cev: 30mmTežina: 669gTotalna dužina: 341mmVrednost klika za podešavanje: 0.25 M.O.AOpseg...www.greensport.rs