lle de france rasa ovaca

na koliko ovaca i koliko kosta ( sreecno bilo )

Mladi ovnici stari 6 meseci
986cme.jpg

- - - - - - - - - -

1433xq8.jpg

- - - - - - - - - -

Ovnic star 9 meseci

25arxhw.jpg

prelepi su.cime ispisujete brojeve i koliko dugo mogu da ostanu na vuni (ja to radim sprejom ali ne traje duze od 7 dana )

prelepi su.cime ispisujete brojeve i koliko dugo mogu da ostanu na vuni (ja to radim sprejom ali ne traje duze od 7 dana )
Imate u N Sadu radnju "Clair", Alberta Ajnstajna 2, Rumenacki put. To su brojevi koje umocite u farbu, imate posebno za jagnjad i ovce a mozete koristiti obicnu farbu za metal i drvo , nitro zbog brzeg susenja . Takodjer imate u Beogradu u ulici Gospodara Vucica 145 , "Inpak d.o.o." sve za opremu i usluge u agraru.Meni traju i vise od mjesec dana, pozdrav kolega!

Poslednja izmena:
e pa ne slazem se , ima itekako sta da se kaze, a to kao prvo pogledajte kakva je higijena objekta i kakva je higijena jagnjica a u uglu se moze videti i higijena ovaca.vidi se da slama nije bacena samo pred slikanje nego da je to svakodnevno pojava.takodje se jos i vidi da se planski obavlja pripust , kad se sve jagnje u mesec dana, takodje se vidi da ce stici za prodaju kad je najbolja cena (ono sto ce biti klanicna roba ) dok ono za priplod moze kad hoce itd. molim kolegu da nam posalje jos slika ovaca i objekta da bi smo jos nesto naucili

stanicu,zar nemas ovna u stadu.jesu li ovo dviske u pitanju
ps: jako lepo izgledaju

stanicu,zar nemas ovna u stadu.jesu li ovo dviske u pitanju
ps: jako lepo izgledaju
Hvala,trudim se. :osmeh:
Imam ovna,ali on odmara u drugom objektu sa ovcama koje nisu osemenjavane.
Ovo je grupa ovaca koje su pocetkom septembra vestacki osemenjene,pa uzivaju drugaciji luksus od ovih iz drugog objekta,mada ne verujem ni da se one bune. :osmeh:

pusti ovna medju njih 3 dana pa ga ponovo vrati nakon 15 dana , da ne placas ultra zvuk , jedino ako neces ponovo da ih vestacki osemenjujes ( nadam se da ne mora ali kazu da je uspesnost 50 % )

prosto da ne prepoznas idf,neka nova genetika i izgled,drugaciji zahtevi i selekcija...

- - - - - - - - - -

zaista vrhunska grla miljko,narocito impozantnu sirinu ima ovnic drugi na prvoj slici sleva na desno...
ali moram i jedno pitanje(mozda je glupo),na predzadnjoj slici ovnicak u prvom planu deluje kao da ima oborene usi i da vuce na W,verovatno da je to samo na slici tako ispalo?

Nazad
Vrh