lle de france rasa ovaca

pitanje za kolegu sasu brzan-od koga je kupio ovna sa slike

Mirko nocas imao zestoku zaje...ciju,ishod mrtvo musko jagnje od dviske tesko 7kg,kad sam video negde oko 4"30h glavu i prednju desnu nogu napolju zaledio sam se kao da je staro 10 dana,druga zaostala,skoro sat vremena muke,zaglavljeno u porodjajnom kanalu a meni ruka kao u kovaca,ishod nazalost kao sto rekoh.odakle toliko bog ce ga znati,lose je krenulo.nocas nema spavanja, Ceo dan idem kao drogiran,hvala Zemun za slike,mogao bih uskoro doci da se malo druzimo.pozdrav drustvo nisam za diskusije.

Zato ja kupiram repove tako kako kupiram i tacno znam kada ce koja da se jagnji.One to tako lepo pokazu,samo sto ne napišu, i onda sediš i čekaš.

20p7eyf.jpg

ovnovi ,mart 2012

-

---------- Poruka napisana 03-03-12 u 13:15 ---------- Prethodna poruka je 02-03-12 at 17:07 ----------

---------- Poruka napisana u 13:21 ---------- Prethodna poruka je at 13:15 ----------

stariji ovnici starosti 14 mjeseci ( decembar 2010.) , mladji su septembarci 2011.

---------- Poruka napisana u 13:25 ---------- Prethodna poruka je at 13:21 ----------

Pozdrav svim odgajivacima i posjetiteljima foruma!

Poslednja izmena od urednika:
Da malo osvezimo

P
rva i cetvrta slika su muski iz trojki ali im braca nisu prezivela(tj.mrtvo rodjeni)zanimljivo da su ove godine 90% muska jagnjad i ekstremno krupna,inace nikad vise problema na jagnjenju.da imam 50 ovaca a ovakve gluposti sigurno bih zaglavio na neuropsihijatriji

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh