lle de france rasa ovaca

Dobro vece svima,evo i mene svoj prvi post na ovom podforumu sam zamislio kao prijemni ispit medju vas cobane.Ovcarstvom se bavim 54 dana tako da je svaka kritika dobrodosla.Namerno necu da kazem od koga sam kupio stado,to ostavljam vama da pogadjate.Inace pitanje koje mi je najcesce postavljano od ljudi koji su dolazili na cast bilo je:"Kad ti je ovo prodao sta onda ostavlja za sebe".Zahvaljujem se svima koji budu odgledali ovaj video,malo je duzi strpite se.Svako dobro i da cujem ocene.

to se zove pravi pocetak,nek su srecni druze...
po repovima i kvalitetu ovo je zemunova skola i odgoj:)
jesam li pogodio?

ja nemam ile de franc ali mislim da se moze pustati od 8 meseci na par ovaca nikako na puno ali ovnovi od 18 meseci i vise su zreli i mogu se pustati u harem

Uz izvinjenje zbog zakasnjenja pozeleo bih kolegi Sasi dobrodoslicu medju ovcare-forumase.
S obzirom da je sada vec izvesno od koga je kolega kupio jagnjad kao i zbog cinjenice da je bio jedan od retkih koji je izricito zahtevao da mu ja vrsim odabir a sto je prilicno nezahvalno raditi u sopstvenom stadu, mislim da nije na odmet napomenuti i podatak da su muzjak i jedna zenka od trojki a sve ostale zenke od dvojki.
Neka je sretno ovcarenje kao i postovanje!

osc3h5.jpg

Nazad
Vrh