Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja 16 zenki Il de frans i jednog ovna.Verovatno ako ne sve polovina su sjagnjene posto je ovan stalno sa njima pa ne pratim kad pari i koju.Nisu maticene.Jel ima neko zensku jagnjad ili sjagnjene ovce za prodaju?
Ako su ti umaticene, nemas uginuca, i imas dobar prosek na jagnjenju, moze biti solidno. To ti je svuda isto u svakom poslu, sto vise imas komada veci posao-veca zarada. Sad su podigli subvencije i za ovce i za jagnjad.Razmisljao sam uzeti 30 komada idf da imam dodatnu zaradu van posla u firmi sta mislite da li ustvari ima neke zarade sa subvencijama
30 bih drzao razmisljao sam dosta nekako mi idf najbolje paseAko su ti umaticene, nemas uginuca, i imas dobar prosek na jagnjenju, moze biti solidno. To ti je svuda isto u svakom poslu, sto vise imas komada veci posao-veca zarada. Sad su podigli subvencije i za ovce i za jagnjad.