Svasta se ovde moze procitati pa i napisati,moja konstatacija je da ima mnogo pa cak i previse ljudi koji nude priplodna grla a zainteresovanih za kupovinu gotovo danema a dolazi sve teze vreme.Subvencije kasne apitanje je kad ce biti ukinute, mozda.Zato padaju uvrede zato pravi odgaivaci poput Stanica nisu dobrodosli da bilo sta napisu a da pritom ne dozive neprijatnost.
Hvala na pohvali.
No, ovako...
Kako u životu, tako i ovde. Nije zahvalno talasati, biti hrabar, ili lud (čitaj:glup) , pa izneti svoje i mišljenje većine (kako bi se možda neke stvari pokrenule), stoga ne vidim svrhu svog boravka na ovom forumu, kao ni na bilo kojem drugom. Naročito u ovoj temi nema svrhe. Nema smisla gubiti vreme, kada se piše o svemu, sem o onome za šta forum služi. Toliko zanimljivih otvorenih tema u koje se godinama nije pisalo ništa, od ishrane, smeštaja, jagnjenja, parenja, bolesti, higijeni....
Priznajem da sam ispao naivan time što sam izneo svoje mišljenje, kao i neke činjenice za koje znaju mnoge kolege sa foruma i ne smeju da napišu ni slovo, a znaju to mnogi i van foruma, samo ne žele da se zameraju i nemaju onu stvar...mušku stvar.
Šta imam od toga što mi se telefon usijao porukama i pozivima posle mog pisanja na forumu, kada su me te iste kolege koje dosta znaju zvale i gotovo svi hrabrili za to što sam napisao?
Jedan post na forumu neće promenuti ljude i njihova mišljenja, dela, postupke, tako da kritika neće i ne može da urodi plodom.
Stvari se svakako neće promeniti.
Svi upiremo prstom u nepravdu i vičemo da ne treba tako, a nepravda se smeje i misli - vidi me tek sad!
Loši ostaju loši, ne trzajući se mnogo na okolinu.
Od ovaca ne živim, još manje od foruma, tako da...
Izvinite, nećete mi nedostajati, kao ni ja vama.
Ne morate mi odgovarati na ovu poruku, niti me ubuduće spominjati (davati pažnje i time veličati
) , jer u ovoj temi više slovo neću napisati.
Ne valja ovako, ne valja onako, ne valja kad prodam grlo po ovoj ceni ili po onoj, ne valja kad poklonim grlo, ne valja kad napišem/kažem, ne valja kad ne napišem...
Pozivi kasno noću, pretnje, poruke kojima se preti meni i mojoj porodici...čemu? Dosta je!
Pozdrav i do sledećeg postavljanja slika...samo napred!
P.S. Dejane Rengi ili kako si se već predstavio (valjda moderatori foruma znaju ko si, pošto mi svi znamo da je u pitanju lažni profil) , s obzirom da i dalje diraš porodicu bez ikakvog povoda, evo za tebe imam poseban pozdrav od dede koji pomaže svojim unucima i praunucima. Nije u temi, ali valjda će biti oprošteno. Ovog puta evo jedne slike od pre neki dan...